Camping de Noetselerberg
kinderen
kinderen

Kinderen

  • Kindercamping in Overijssel
  • Ideaal voor het hele gezin
  • Kamperen & Accommodaties
  • Plezier voor jong en oud

Kindvriendelijke camping

Op zoek naar een sfeervolle camping met animatie voor een gezellige vakantie met de kinderen? Camping de Noetselerberg is een zeer kindvriendelijke camping waar jong en oud zich elke dag weer kunnen vermaken. De camping is speciaal gericht op gezinnen met kleine kinderen tot jonge tieners van 4 tot 12 jaar. Waarom De Noetselerberg een échte familiecamping is? Er zijn talloze voorzieningen en faciliteiten voor de kleintjes en daarnaast maken de ruime kampeerplekken en gezellige verhuuraccommodaties het tot een perfecte vakantiebestemming!

Animatieprogramma

In alle schoolvakanties is het animatieteam aanwezig om alle jongens en meisjes op de camping te verrassen met een afwisselend recreatieprogramma met nieuwe thema's & musicals. Het programma staat vol met knutseluurtjes, sporten en spellen, activiteiten, theater en playbackshows en nog veel meer. De mascotte van De Noetselerberg, Noetsie het konijn, en Sam en Suus wonen ook op de camping en halen samen de gekste streken uit en voeren leuke theatershows op. Benieuwd naar het animatieprogramma? Bekijk de animatieprogramma's. 

Kindvriendelijke faciliteiten

Elke dag is weer een nieuw avontuur bij Camping de Noetselerberg. Naast het afwisselende animatieprogramma is er op de camping ook genoeg te beleven voor de kinderen. Klimmen en klauteren in de indoor speeltuin, spelen op het voetbal-of volleybalveld en spetteren in het buitenzwembad (met peuterbadje) of het verwarmd subtropisch binnenbad met glijbaan en piratenschip. Nieuwe vriendjes maken is ook geen probleem, aangezien er vele andere kleine kinderen op de camping te vinden zijn. Aan alles is gedacht voor een zorgeloze kindvriendelijke vakantie! 

Beoordeling | 9

"De animatie was top, onze meid van 4 jaar heeft erg genoten van de knutselochtenden en natuurlijk Noetsie!" - Sophie, mei 2018, Zoover
 
 

Sfeerimpressie