Kom je ook, doe je mee?

Het team is er voor kinderen en tieners t/m 14 jaar. Zij proberen altijd alle jongens en meisjes  te verrassen met elk jaar weer een afwisselend recreatieprogramma met nieuwe musicals & thema's! Ons team is er in alle vakanties. Hieronder kun je het programma vinden, leuke filmpjes en worden onze typetjes voorgesteld. Veel plezier!

 

Ons TOP-team is er met:

Pasen: zaterdag 31 maart  t/m maandag 02 april
Meivakantie & Hemelvaart: zaterdag 28 april t/m zondag 13 mei
Pinksteren: vrijdag 19 mei t/m maandag 21 mei
Zomervakantie: maandag 9 juli t/m vrijdag 31 augustus
Herfstvakantie: maandag 15 oktober t/m vrijdag 26 oktober
(wijzigingen voorbehouden)

Voor kinderen t/m 14-15 jaar is het helemaal super op de camping!
Er zijn activiteiten die elk jaar terug komen:
's morgens knutselen, 's avonds het Sam en Suus theater, spelletjes, sporten, activiteiten met Noetsie, musicals uitgevoerd door kinderen, playbackshows, etc. etc.!
Maar ook komen we ieder jaar met verrassende nieuwe dingen.
Op zondag is ons team vrij. (Verder is alles wel open op de camping)

 
 

Broodtrommels & drinkbekers van Noetsie!

Wij verkopen knuffels,broodtrommels & drinkbekers van Noetsie. De broodtrommel kost €8,95, de beker €6,95 en de knuffel € 14,95. Je kunt dit in onze winkel en receptie kopen. Ook sturen wij het eventueel op! De verzendkosten zijn €6,95. Mail ons voor meer info hierover: info@noetselerberg.nl

 
 
 
Noetselerberg animatieteam
 

Teenage Topper!

Teenage Topper! De Teenage Topper is zo'n succes dat er ook in 2018 een Teenage Topper komt! En wel van 14-7/31-8, dus 7 weken. Dat programma staat niet op onze site. De Teenage Topper bedenkt wel een programma, maar hij laat veel ruimte over voor de wensen van de tieners op de camping!

 

 

 

 

 

ATB-en in de zomermaanden!

ATB-en in de zomermaanden!In de zomervakantie gaat Marcel, een Nijverdaller met passie voor mountainbiken, elke woensdag mountainbiken. U kunt met hem meefietsen ( op eigen risico), 19.00 uur is het vertrek bij de receptie! Heeft u geen ATB? Deze zijn te huur bij de receptie. 

 

 

 

 

 

 

 

Claudia onze recreatieleidster 2018!

 

Trailer: 'Making the movie 2017' Kinderen maken deze zomer een echte speelfilm! 10-8