Kom je ook, doe je mee?

Het team is er voor kinderen en tieners t/m 14 jaar. Zij proberen altijd alle jongens en meisjes  te verrassen met elk jaar weer een afwisselend recreatieprogramma met nieuwe musicals & thema's! Ons team is er in alle vakanties. Hieronder kun je het programma vinden, leuke filmpjes en worden onze typetjes voorgesteld. Veel plezier!

Ons TOP-team is er tijdens:

De herfstvakantie: zaterdag 20 oktober t/m vrijdag 26 oktober (wijzigingen voorbehouden)

Voor kinderen t/m 14-15 jaar is het helemaal super op de camping! Er zijn activiteiten die elk jaar terug komen: 's morgens knutselen, 's avonds het Sam en Suus theater, spelletjes, sporten, activiteiten met Noetsie, musicals uitgevoerd door kinderen, playbackshows, etc. etc.! Maar ook komen we ieder jaar met verrassende nieuwe dingen. Op zondag is ons team vrij (verder is alles wel open op de camping).

 
 

Noetsie

Wij verkopen knuffels, broodtrommels en drinkbekers van Noetsie. De broodtrommel kost €8,95, de beker €6,95 en de knuffel € 14,95. Je kunt dit in onze winkel en receptie kopen. Ook sturen wij het eventueel op! De verzendkosten zijn €6,95. Mail ons voor meer info hierover: info@noetselerberg.nl.

 
 
Noetselerberg animatieteam
 

Claudia; onze recreatieleidster 2018!

 

Het team van de zomervakantie stelt zich voor!

 

'Making the movie 2017' Kinderen maken deze zomer een echte speelfilm!