Kom je ook, doe je mee?

Het team is er voor kinderen en tieners t/m 14 jaar. Zij proberen altijd alle jongens en meisjes  te verrassen met elk jaar weer een afwisselend recreatieprogramma met nieuwe musicals & thema's! Ons team is er in alle vakanties. Hieronder kun je het programma vinden, leuke filmpjes en worden onze typetjes voorgesteld. Veel plezier!

In 2019 is ons TOP-team er tijdens:

Pasen: zaterdag 20 april t/m maandag 22 april
Meivakantie: zaterdag 27 april t/m zaterdag 4 mei
Hemelvaart: donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni
Pinksteren: zaterdag 8 juni t/m maandag 10 juni

Zomervakantie: maandag 8 juli t/m vrijdag 30 augustus

Herfstvakantie: zaterdag 19 oktober t/m vrijdag 25 oktober

 (wijzigingen voorbehouden)

Voor kinderen t/m 14-15 jaar is het helemaal super op de camping! Er zijn activiteiten die elk jaar terug komen: 's morgens knutselen, 's avonds het Sam en Suus theater, spelletjes, sporten, activiteiten met Noetsie, musicals uitgevoerd door kinderen, playbackshows, etc. etc.! Maar ook komen we ieder jaar met verrassende nieuwe dingen. Op zondag is ons team vrij (verder is alles wel open op de camping).

 
 
Teenage topper
 

Noetsie

Wij verkopen knuffels, broodtrommels en drinkbekers van Noetsie. De broodtrommel kost €8,95, de beker €6,95 en de knuffel € 14,95. Je kunt dit in onze winkel en receptie kopen. Ook sturen wij het eventueel op! De verzendkosten zijn €6,95. Mail ons voor meer info hierover: info@noetselerberg.nl.

 
 

Teenage Topper!

De Teenage Topper is een groot succes! Want zo hebben uw jonge en wat oudere kinderen het leuk op de camping! De Teeange Topper is er vooral voor de leeftijd van 12 tot ongeveer 14 jaar. In 2019 is de Teenage Topper er van 15-7/30-8, dus 7 weken. Dat programma staat niet op onze site. De Teenage Topper bedenkt wel een programma, maar hij laat veel ruimte over voor de wensen van de tieners op de camping!

 
 
Noetselerberg animatieteam
 

Claudia; onze recreatieleidster 2018!

 

Het team van de zomervakantie stelt zich voor!

 

'Making the movie 2017' Kinderen maken deze zomer een echte speelfilm!