Camping de Noetselerberg

De camping ligt in Nijverdal, Overijssel, op de grens van Twente en Salland. De camping is gelegen aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en op ongeveer 1,5 km van het centrum van Nijverdal. Avonturenpark Hellendoorn is op ongeveer 6 km. Mountainbiken, hardlopen, fietsen en wandelen, het kan allemaal in dit verrassende gebied. Het oppervlak van de camping bedraagt 11 hectare. Er zijn ongeveer 225 toeristische plaatsen, 40 jaarplaatsen en 30 seizoenplaatsen. Tevens zijn er 8 stacaravans, 3 lodges, 3 woodlodges, 3 safarilodges, 1 chalet, 1 mobile home, 2 kampeerhutten, 5 luxe kampeerhutten en een 8 persoons boerderij, het Jachthuis, te huur.

Martine Hoekjen vertelt waarom ze hoopt dat iedereen op de Noetselerberg vakantie komt vieren!

 

Waarom bij ons?

Waarom willen wij jou graag ontvangen op onze camping? Hieronder een aantal redenen om bij ons te komen genieten!

  • Omdat alle plaatsen bij ons van alle comfort voorzien zijn:

Op al onze, ruime, goed onderhouden, toeristische plaatsen zijn dezelfde voorzieningen: 8 Ampère (tegen betaling op te hogen naar 16 Ampère), CAI, vuilwaterafvoer en water. Op alle plaatsen is tevens (goed!) draadloos internet tegen betaling mogelijk. Vooraan op de camping, rondom de receptie, is draadloos internet gratis. Op alle plekken kun je terecht met je camper, caravan, vouwwagen of tent.

  • Omdat we modern & hygiënisch sanitair hebben:

Op de camping zijn drie verwarmde sanitairgebouwen. Dus je staat altijd wel in de buurt van een sanitairgebouw. Alle gebouwen beschikken over kindersanitair, babyroom en een magnetron. In 1 gebouw is sanitair voor mindervaliden aanwezig. Op twee plekken op de camping is er een was- en drooggelegenheid.

Ontmoet het team

Familie Hoekjen van Camping de Noetselerberg heten je van harte welkom! Geert en Martine Hoekjen runnen de camping en Bert-Jan Hoekjen is de chefkok van de Bistro. Geert en Martine wonen op de camping samen met hun zonen Guido en Floris. Bert-Jan woont in Wierden, samen met Dini en dochter Merle. Bij de receptie werken meerdere dames. Vertrouwde gezichten zijn: Mariët, Alicia, Gertrude en Martine. Gertrude doet de administratie en de andere dames helpen je aan de balie. Daarnaast helpen zo'n 50 medewerkers ons gedurende het seizoen! Schoonmakers, medewerkers van het zwembad, Bistro, zwembad, recreatieteam etc. etc. Wij hopen allemaal dat je geniet van je vakantie op de Noetselerberg!

 

De receptiedames

Alicia van de receptie
 

Medewerkers van Bistro de Oale Ste

medewerkers Bistro
 

De belangrijkste medewerksters: onze schoonmaaksters

Schoonmakers