Camping de Noetselerberg
Rustige camping Nederland

Rustige camping Nederland

  • Op de grens van Salland en Twente
  • Een 5-sterren ANWB Topcamping
  • Met binnen- en buitenzwembad

Genieten van de rust op onze camping

Op een rustige camping in Nederland ervaar je zoals verwacht veel rust. Bij Camping de Noetselerberg geniet je op ruime comfort kampeerplaatsen en hoor je vrolijk gekwetter van vogels en windgeruis van de boombladeren. Onze rustige camping in Nederland is een met 5-sterren beoordeelde ANWB Topcamping, en dus ben je verzekerd van hoogwaardige faciliteiten en voorzieningen. Niet alleen op onze camping ervaar je een rustige sfeer, ook de rustige omgeving zal je aangenaam verrassen. Camping De Noetselerberg ligt op de grens van Salland en Twente en aan de voet van de Holterberg. Zo ben je in een mum van tijd midden in de bossen. Met wie geniet jij van een ontspannen vakantie op onze rustige camping in Overijssel?

 
Bekijk de kampeerplaatsen
 

Indruk van onze rustige camping in Overijssel

 

Kamperen op onze rustige camping in Overijssel

Natuurlijk wil je, voordat je bij ons komt kamperen, alles weten over je kampeerplaats op onze rustige camping in Overijssel. De comfort kampeerplaats heeft een oppervlakte van 100 m² en beschikt over een 10 tot 16 ampère stroomvoorziening, eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en digitale TV-aansluiting. Ook kun je, tegen betaling, over de gehele camping gebruik maken van uitstekende wifi. De kampeerplaatsen bevinden zich op verschillende kampeervelden, sommige kampeervelden zijn hondenvrij en op andere velden zijn honden juist welkom. Ook kun je op onze rustige camping in Overijssel kiezen voor een kampeerveld met speelgelegenheid voor de kinderen. Op onze rustige camping in Nijverdal geniet je echt van rust, ruimte en de schitterende natuur.

Wil je wel graag verblijven op onze rustige camping in Nederland maar beschik je niet over eigen kampeermiddelen? Kies dan voor een comfortabele accommodatie op onze camping met verhuur.

 

Ontdek de faciliteiten en omgeving

Mag tijdens een verblijf op een rustige camping een zwembad niet ontbreken? Twee keer zoveel geluk! Camping de Noetselerberg beschikt over een binnen- én buitenzwembad. Welk weertype het ook is, je kunt rustig baantjes zwemmen of van de glijbaan roetsjen. Maar onze rustige camping met zwembad heeft nog veel meer te bieden! Schuif aan in onze Bistro of smul van een snack van de snackbar. Ook kun je een potje volleybal, tafeltennis of voetbal spelen op de sportvelden. Wist je dat De Noetselerberg ook een echte boscamping is? Vanaf onze camping bevindt je je direct in de natuur van de Sallandse Heuvelrug. Hier kun je uitstekend spoorzoeken, wandelen of mountainbiken. Ook is het erg leuk een bezoekje te brengen aan het Natuurdiorama Holterberg, de Sterrenwacht, of Recreatieplas Het Lageveld. Wanneer geniet jij van een vakantie op onze rustige camping in Nederland? 

 
Boek je plekje op onze rustige camping
 

✔ Veilig online boeken
✔ ANWB topcamping

ANWB top camping
ACSI Camping
Camping Key Europe
Ardoer camping