Camping de Noetselerberg
indoor speeltuin

Camping met indoor speeltuin

  • Camping met overdekte speeltuin
  • Diverse speeltoestellen
  • Gelegen in Nijverdal

Camping met indoor speeltuin

Op een camping met indoor speeltuin beleef je gegarandeerd veel speelplezier. Het hele jaar door kunnen kinderen klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin. De binnenspeeltuin op onze camping in Overijssel is al helemaal favoriet onder de kinderen wanneer het weer even tegenzit. Roetsj van de glijbaan, ga samen op de wipwap en klim door de touwen. Van verveling is geen moment sprake op onze camping met binnenspeeltuin. Op onze camping kun je verblijven op een kampeerplaats of in een comfortabele accommodatie.

 
 

Neem een kijkje in onze indoor speeltuin

 

Kamperen of een accommodatie huren?

Bij een verblijf op onze camping in Salland heb je de keuze om te kamperen op een trekkersplaats of comfortplaats of kun je één van de comfortabele accommodaties huren. Op de trekkersplaats, van 6 m2, kun je een tentje voor maximaal 2 personen opzetten. De trekkersplaatsen zijn dicht bij het toiletgebouw. De comfortplaats bied je, zoals de naam doet vermoeden, meer comfort en beschikt over een 10 ampère stroomvoorziening, eigen watertappunt en een CAI-aansluiting. Wifi op de kampeerplek is tegen betaling mogelijk. Ook zijn op een aantal kampeervelden honden welkom.

De accommodaties bieden plaats aan 4 tot 7 personen. Maak je keuze uit de woodlodge, safarilodge, chalet, kampeerhut, stacaravan of het jachthuis. De diverse accommodaties op ons vakantiepark bij Nijverdal beschikken over verschillende luxe voorzieningen en zijn tevens allemaal hondenvrij. Alle accommodaties beschikken over een terras met een picknicktafel of een loungeset. 

 

Faciliteiten Camping de Noetselerberg

Op onze camping met binnenspeeltuin beschikken wij natuurlijk over nog meer faciliteiten. Plons in ons binnen- of buitenzwembad en leef je uit op de sportvelden met een potje voetbal, volleybal of tafeltennis. Bij onze horecagelegenheden geniet je van een lekkere snack, verkoelend drankje of verfrissend ijsje. Naast de binnenspeeltuin beschikken wij natuurlijk ook over een grote buitenspeeltuin met airtrampoline. Wil je leuke foto's van je vakantie delen? Dat kan bij het centrale gebouw, waar je gebruik kunt maken van gratis wifi. Wanneer kom jij samen met jouw gezin genieten bij Camping De Noetselerberg?