1. 5-sterren camping in Overijssel
  2. Subtropisch binnenbad en buitenbad
  3. Kampeerplaatsen en accommodaties

Camping in Overijssel met overdekt zwembad

Camping de Noetselerberg in Twente beschikt over een overdekt zwembad en buitenbad met ligweide. Verblijfsgasten van de Noetselerberg hebben onbeperkt toegang tot de zwembaden in Overijssel en zullen zich eindeloos vermaken. Het overdekte zwembad heeft een heerlijke temperatuur en is daardoor een subtropisch zwemparadijs. Het grote bad heeft een temperatuur van 29 graden en de kinderbaden zelfs 31 graden. De camping met binnenzwembad in Overijssel heeft zelfs een glijbaan van 35 meter, een groot en uitdagend piratenschip en diverse kinderbaden. Het binnenzwembad op de camping kent diverse dieptes. Zo loopt het grote bad op van 1.20m tot 1.40m diep. Het bad bij de grote piratenboot is 80cm diep en voor de allerkleinsten zijn er echte spartel zwembaden (kinderbad) met laag water. Door een camping met zwembad in Overijssel te boeken ben je altijd verzekerd van avontuur, zelfs als het weer even wat minder is!

Op kindercamping de Noetselerberg hoef je je dus geen moment af te vragen of het weer wel geschikt is om te zwemmen, want in het overdekte zwembad kun je het het hele jaar door van een geweldig binnenbad genieten! Geniet nu van jouw verblijf op de kampeerplaatsen of in de accommodaties op onze camping in Overijssel met overdekt zwembad.

Boek deze camping met overdekt zwembad

Camping met buitenzwembad

Camping de Noetselerberg in Overijssel beschikt, naast het overdekte zwembad, ook over een buitenzwembad mét ligweide. Het buitenbad op de camping is geopend vanaf om en nabij begin mei tot begin september. Het buitenbad kent 2 zwembaden. Het grote buitenbad is geschikt voor alle leeftijden om in te zwemmen en baantjes te trekken. Daarnaast beschikt de 5-sterren camping met buitenbad over een spartelbadje voor de allerkleinsten. Op de ligweide kun je even heerlijk bijkomen in het zonnetje op één van de vele ligstoelen. Vergeet dus vooral niet je zwemkleding in te pakken zodat je urenlang kunt genieten op de camping van het overdekte zwembad en buitenbad!

Onze camping in Twente met overdekt zwembad zorgt voor veel waterplezier voor jong en oud, op elk moment van de dag. Op avontuur in het uitdagende piratenschip of veel glijplezier in het binnenbad met glijbaan. De waterglijbaan is maar liefst 35 meter en is voor echte avonturiers! Kinderen kunnen hier lekker hun energie kwijt. Misschien vinden papa en mama het ook stiekem leuk. Naast deze spetterende waterpret kan er ook gewoon baantjes worden getrokken. Iedereen kan op zijn eigen manier genieten van volop waterplezier op een camping in Twente met zwembad!

Faciliteiten bij De Noetselerberg

Natuurlijk beschikt onze camping in Overijssel met zwembad ook nog over andere faciliteiten zodat jij optimaal kunt genieten van jouw vakantie vlak bij Holten. Het zwembad en alle andere faciliteiten zorgen voor een onverzorgd verblijf bij de Noetselerberg!

  • Bistro, snackbar en ontbijtservice
  • Subtropisch binnenbad, buitenbad, peuterbaden
  • 3 moderne en verwarmde sanitairgebouwen
  • Fietsverhuur en skelterverhuur
  • Actief animatieteam 
  • Indoor-speeltuin en outdoor-speeltuinen
  • Mini-supermarkt
  • Uitstekende Wifi
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ligging Camping de Noetselerberg met overdekt zwembad en buitenbad

🏊‍♂ Waar vind ik een leuke camping met zwembad in Overijssel?

Camping de Noetselerberg is een 5-sterren camping in Overijssel waar waterpret altijd is gegarandeerd. Denk aan een subtropisch binnenbad met glijbaan en piratenschip én een buitenbad.

🌊 Welke camping in Overijssel beschikt over een binnen- en buitenbad?

Vlak bij de Holterberg vindt je camping de Noetselerberg waar jong en oud zich uren vermaken in onze zwembaden. Neem een verkoelende duik in het buitenzwembad en ontspan daarna op de ligweide. Is het minder mooi weer? Dan ben je van harte welkom in ons verwarmde binnenbad.

😄 Welke camping in Overijssel beschikt over een zwembad met glijbaan?

Op onze boscamping in Overijssel genieten jong en oud, tijdens een vakantie bij camping de Noetselerberg, van veel waterpret. Ons binnenbad beschikt over een glijbaan van maar liefst 35 meter lang! De kinderen roetsjen van de glijbaan en kunnen hier lekker hun energie kwijt.

🕰 Wat zijn de openingstijden van een leuke camping in Overijssel met zwembad?

Bij De Noetselerberg beleef je veel waterpret! In de zomervakantie geniet je in ons buitenzwembad en bij slecht weer beleef je veel zwemplezier in ons subtropische overdekte zwemparadijs. Ons binnenbad is geopend vanaf april t/m oktober, ons buitenbad is geopend vanaf mei t/m september.