• Zeer geschikt voor ouderen
  • Kamperen & Accommodaties
  • 5-sterren camping in Twente

50 plus camping Nederland

Een heerlijke comfortabele vakantie heb je op onze 50 plus camping in Nederland; Camping de Noetselerberg in Nijverdal! Deze seniorencamping is zeer geschikt voor ouderen en is voorzien van vele faciliteiten. Verblijf op een luxe ruime kampeerplek of huur een accommodatie, zoals een chalet, stacaravan of kampeerhut. De kampeerplaatsen en verhuuraccommodaties op onze 50+ camping in Nederland zijn rustig gelegen en beschikken over alle comfort die je nodig hebt. Een echte rustige camping in Nederland. Speciaal voor 50 plussers hebben we buiten het hoogseizoen extra veel korting op onze 50 plus camping. Zo kun je gebruik maken van ons September voordeel of Naseizoen voordeel.

Boek nu deze 50 plus camping
 

Extra veel voordeel voor ouderen

Het September voordeel is perfect voor mensen die in september even heerlijk willen nazomeren. In deze maand kun je profiteren van onze speciale arrangementen. Het September Arrangement is de hele maand geldig op de kampeerplaatsen met 2 personen op onze seniorencamping van 01-09 tot 30-09. Wil je een weekendje weg in deze maand? Maak dan gebruik van ons Weekendarrangement waarbij je aankomt op vrijdag en vertrekt op zondag op onze 50 plus camping in Nederland. Geniet van een heerlijke kampeervakantie in september! Daarnaast hebben we ook nog het Naseizoen Voordeel die geschikt is voor mensen die in het naseizoen op vakantie willen, zoals in september of oktober. Maak gebruik van onze diverse laagseizoenarrangementen. Het Naseizoen Voordeel is geldig voor de kampeerplaatsen en is inclusief 100 KwH, 1 wificode en 10 ampère stroom. Geniet van de faciliteiten van Camping de Noetselerberg voor een optimale vakantie!

Onze kampeerplaatsen:

50 plus camping Overijssel

Camping de Noetselerberg is naast een 50+ camping in Overijssel een gezellige en natuurrijke camping met verhuurmogelijkheden. Het is een 5-sterren camping in Twente, tussen Salland en Twente en direct aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit is een schitterend natuurgebied waar je naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Tijdens je wandel- of fietstocht kom je veel afwisselende natuur tegen; heide, heuvels, vergezichten, loo- en naaldbossen etc. In het bos hoor je ook geen enkele auto, trein of ander lawaai. Vanaf de 50 plus camping in Overijssel ben je in tien minuten rijden in Hellendoorn en met een kwartier lopen zit je midden in het centrum van Nijverdal, een leuke stad waar je kunt winkelen, terrasjes kunt pakken en mensen kunt kijken. 

In de buurt van onze 50 plus camping in Overijssel vind je ook diverse musea om te bezoeken, zoals het Memory Museum Nijverdal. Dit is een oorlogsmuseum waarbij je de periode 1918 - 1945 vanaf het Nationaal-Socialisme t/m de bevrijding van Europa stap voor stap kunt beleven. Ook Museum de Fundatie en Gerrik Valk's Bakkerij- en IJsmuseum vind je in de buurt van onze 50 plus camping in Overijssel. Museum de Fundatie bevat een omvangrijke collectie beeldende kunst en het Bakkerij- en IJsmuseum bevat indrukwekkende gereedschappen, voorwerpen en machines uit vroegere bakkerijen. Geweldig om te bezoeken vanaf onze seniorencamping tijdens een dagje uit voor mensen die 55 plus zijn!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid