Camping de Noetselerberg
5 sterren camping Nederland

5-sterren camping in Overijssel

 • Uitstekend restaurant
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Direct aan Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Vier je vakantie op onze ANWB camping

In Overijssel, op de grens van Twente en Salland, ligt ANWB 5-sterren Camping de Noetselerberg. Je bereikt dankzij de ideale ligging binnen een mum van tijd het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het bruisende Nijverdal. Kom rustig kamperen op onze ruime trekkersplaatsen of kampeerplaatsen, of huur een accommodatie zoals een chalet, stacaravan, safarilodge, woodlodge of een sfeervol jachthuis. Verblijf jij een weekend, midweek of week op onze 5-sterren camping in Overijssel?

Activiteiten op onze 5-sterren camping in Overijssel 

Wij zijn een kindvriendelijke camping waar jong en oud zich niet hoeven te vervelen! Echte waterratten kunnen hun hart ophalen in het peuterbadje, het buitenzwembad en het subtropisch binnenzwembad. Op elk kampeerveld vind je een speeltuintje en op het centrale deel van de camping een grote speeltuin. Mocht het weer tegenzitten, dan is er ook een leuke indoor speeltuin voor de kinderen. Daarnaast is er tijdens de schoolvakanties een enthousiast animatieteam aanwezig. Zij organiseren een gevarieerd programma met tal van leuke activiteiten, shows, sporten en spellen. Terwijl de kinderen zich lekker uitleven kan jij genieten van een gezellige borrel bij Bistro de Oale Ste

Onze faciliteiten op een rijtje:

 • Horecagelegenheden
 • Binnen- en buitenzwembad
 • Fiets- en MTB verhuur
 • Actief animatieteam
 • Indoor- en outdoor speeltuinen

Verken de veelzijdige omgeving

Ook in de directe omgeving van de camping is veel te zien en te doen. Rustzoekers en natuurliefhebbers verblijven graag op onze camping vanwege de ligging aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Je loopt zo vanaf de camping de natuur in. Bovendien ligt onze ANWB top camping aan een fietsknooppuntnetwerk met routes die je door de prachtige omgeving brengen.

  Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug
  Wandelen en fietsen
  Deventer en Zwolle
  Avonturenpark Hellendoorn en Slagharen

Wat eerdere gasten ons vroegen

😍 Waarom is de Noetselerberg een 5-sterren camping?

Camping de Noetselerberg is volgens de ANWB benoemd tot een 5-sterren camping vanwege de uitgebreide faciliteiten van goede kwaliteit, het schone sanitair, het grote terrein met veel ruimte en privacy en de heerlijke horecagelegenheden.

👨‍👩‍👧‍👧 Is de 5-sterren camping geschikt voor de hele familie?

Absoluut! Alle leeftijden zijn welkom bij Camping de Noetselerberg! Iedereen zal er plezier hebben, wat het de perfecte plek maakt voor een familie vakantie. Plons in het water, maak plezier in de indoor speeltuin of geniet van een hapje en een drankje bij de bistro.

Ligging van Camping de Noetselerberg