• Vijf sterren camping in Overijssel
  • Kindvriendelijk
  • Uitdagende activiteiten

5 sterren camping in Overijssel 

Wil je zeker zijn van een onbezorgde vakantie? Kies dan voor een ANWB 5 sterren camping in Nederland. In Overijssel, op de grens tussen Twente en Salland, ligt Camping de Noetselerberg. Vanaf deze camping met 5 sterren ervaar je het brede scala aan bezienswaardigheden, sport- en recreatiemogelijkheden én attracties! Bovendien bereik je dankzij de ideale ligging binnen een mum van tijd het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het bruisende Nijverdal. Kom kamperen op onze ruime trekkersplaatsen of kampeerplaatsen, of huur een accommodatie zoals een chalet, stacaravan, safarilodge, woodlodge, of een sfeervol jachthuis. Met wie verblijf jij op onze vijf sterren camping in Overijssel?

 
Boek een verblijf op onze 5 sterren camping
 

Activiteiten op onze 5 sterren camping in Overijssel 

Verblijf je op camping de Noetselerberg met de kinderen? Onze vijf sterren camping in Nederland is een kindvriendelijke camping waardoor jong en oud zich niet hoeven te vervelen! Echte waterratten kunnen hun hart ophalen in het peuterbadje, het buitenzwembad en het subtropisch binnenzwembad. Bovendien vind je op elk kampeerveld een klein speeltuintje en ligt er op het centrale deel van de camping nog een grote speeltuin met tal van klimtoestellen. Mocht het weer tegenzitten, dan is er ook een leuke indoor speeltuin voor de kinderen. Daarnaast is er tijdens de schoolvakanties een enthousiast animatieteam aanwezig. Zij organiseren een gevarieerd programma met tal van leuke activiteiten, shows, sporten en spellen. Terwijl de kinderen zich lekker uitleven kan jij genieten van een gezellige borrel bij Bistro de Oale Ste. Als dat geen heerlijke vakantie is? 

 

Onze faciliteiten op een rijtje:

🍽  Bistro, snackbar en ontbijtservice

🏊‍♀️ Subtropisch binnenbad, buitenbad en peuterbaden

🚿 3 moderne en verwarmde sanitairgebouwen

🚴‍♀️ Fiets- en MTB verhuur

🎭 Actief animatieteam 

🤸 Indoor speeltuin en outdoor speeltuinen

🛒 Mini-supermarkt

📱 Uitstekende Wifi

 
ANWB top camping
ACSI Camping
Camping Key Europe
Ardoer camping

De omgeving van onze 5 sterren camping in Nederland

Camping de Noetselerberg is een luxe camping in Nederland waar veel te beleven valt, maar ook in de directe omgeving is veel te zien en te doen. Rustzoekers en natuurliefhebbers verblijven graag op onze luxe camping in Overijssel vanwege de ligging aan het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Je loopt zó vanaf de camping de natuur in. Bovendien ligt onze ANWB top camping aan een fietsknooppuntnetwerk met routes die je door de prachtige omgeving brengen. Ook vind je in de buurt van onze 5 sterren camping in Overijssel vele karakteristieke, gezellige dorpjes en de Hanzesteden Deventer en Zwolle! 

Naast de prachtige omgeving valt er nog veel meer te ontdekken! Ouders kunnen hun kinderen trakteren op een uitje naar Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen. De echte avonturiers onder ons vermaken zich prima op het speelbospad of in het Activiteitenpark De Wilgenweard.    

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Ligging van Camping de Noetselerberg