Camping de Noetselerberg
Zwembad

Binnen- en buitenzwembad

Binnen- en buitenzwembad

Zwemmen in een subtropisch binnenbad met glijbaan en buitenbad met ligweide! Op de camping is een subtropisch overdekt zwembad voor jong en oud. Er kunnen baantjes getrokken worden, er is een glijbaan van 35 meter, een piratenschip en er zijn peuterbaden. Het zwembadwater heeft een heerlijke temperatuur! Het grote bad is 29 graden en de kinderbaden zijn 31 graden. De baden zijn alleen toegankelijk voor campinggasten. In de zomer kun je ook heerlijk genieten in ons buitenzwembad!

Binnenbad

Op de camping is een subtropisch overdekt zwembad voor jong en oud. Er kunnen baantjes getrokken worden, er is een glijbaan van 35 meter, een piratenschip en er zijn peuterbaden. Het zwembadwater heeft een heerlijke temperatuur! Het grote bad is 29 graden en de kinderbaden zijn 31 graden. De baden zijn alleen toegankelijk voor campinggasten. 

Het buitenbad is geopend vanaf ongeveer eind april tot 1 september (het binnenbad uiteraard het hele seizoen). Er zijn 2 buitenbaden. Één voor jong en oud om in te zwemmen en een spartelbadje voor de allerkleinsten. Buiten bij het zwembad staan ligstoelen om heerlijk van de zon te genieten

Openingstijden binnen zwembad:

In 2023 open van 1 april tot 29 oktober: 
✓ 08.30-09.30: 55+
✓ 09.30-20.30: iedereen
✓ Zondagavond gesloten ( in het hoogseizoen wel open)

Ons zwembad is alleen geopend voor gasten van de camping. 

De baden hebben verschillende dieptes. Het grote bad 'loopt' op van 1.20 m tot 1.40 m diep. Het bad bij de piratenboot is 80 cm diep en er zijn echte spartelbaden voor de allerkleinsten.

In het laagseizoen is het grote bad i.v.m. zwemles gesloten op maandag, dinsdag en donderdag van 15.30-19.30 uur. Wel is het bad met de piratenboot open.