Binnen- en buitenzwembad

Het zwembad gaat 19 mei open!
Omdat het nog wel met bepaalde regels moet vragen wij vriendelijk onderstaande goed door te lezen:

- Iedereen ( jong en oud) neemt een winkelmandje mee.
- Zijn de mandjes op: dan moet je even wachten 
- Tijdens het wachten graag buiten wachten, op 1,5 meter en niet in de entree
- Zwem niet langer dan een uur, zo komt iedereen aan de beurt
- Hou ook in het zwembad rekening met de 1,5 meter afstand!
- De kleedhokjes zijn open 

Zwemmen in een subtropisch binnenbad met glijbaan en buitenbad met ligweide! Op de camping is een subtropisch overdekt zwembad voor jong en oud. Er kunnen baantjes getrokken worden, er is een glijbaan van 35 meter, een piratenschip en er zijn peuterbaden. Het zwembadwater heeft een heerlijke temperatuur! Het grote bad is 29 graden en de kinderbaden zijn 31 graden. De baden zijn alleen toegankelijk voor campinggasten. In de zomer kun je ook heerlijk genieten in ons buitenzwembad!

Binnenbad

Op de camping is een subtropisch overdekt zwembad voor jong en oud. Er kunnen baantjes getrokken worden, er is een glijbaan van 35 meter, een piratenschip en er zijn peuterbaden. Het zwembadwater heeft een heerlijke temperatuur! Het grote bad is 29 graden en de kinderbaden zijn 31 graden. De baden zijn alleen toegankelijk voor campinggasten. 

Het buitenbad is geopend vanaf ongeveer eind april tot 1 september (het binnenbad uiteraard het hele seizoen). Er zijn 2 buitenbaden. Één voor jong en oud om in te zwemmen en een spartelbadje voor de allerkleinsten. Buiten bij het zwembad staan ligstoelen om heerlijk van de zon te genieten

Openingstijden binnen zwembad:

In 2021 open tot 24 oktober: 
✓ 08.30-09.30: 55+
✓ 09.30-20.30: iedereen
✓ Zondagavond gesloten ( in het hoogseizoen wel open)

Ons zwembad is alleen geopend voor gasten van de camping en hun visite. Voor gasten is het zwembad gratis, visite van gasten betalen € 3,50. Momenteel mag dagbezoek geen gebruik maken van het zwembad. De baden hebben verschillende dieptes. Het grote bad 'loopt' op van 1.20 m tot 1.40 m diep. Het bad bij de piratenboot is 80 cm diep en er zijn echte spartelbaden voor de allerkleinsten.

In het laagseizoen is het grote bad i.v.m. zwemles gesloten op maandag, dinsdag en donderdag van 15.30-19.30 uur. Wel is het bad met de piratenboot open.