Camping de Noetselerberg
Camping met hond

Camping met hond

 • Hondvriendelijke camping
 • 5-sterren camping
 • Aan de Sallandse Heuvelrug

 Regels en info over honden

Huisdiervriendelijke camping in Nederland

Als je samen op vakantie wilt met je hond in Nederland, dan ben je bij Camping de Noetselerberg aan het juiste adres! Op onze hondencamping in Nederland zijn jij en je liefste huisdier van harte welkom. Onze ruim opgezette en natuurrijke camping ligt op de grens van Salland en Twente, tegen de Noetselerberg van de Sallandse Heuvelrug. Er zijn verschillende kampeervelden waar je kunt kamperen met de hond. Per plek mag er maximaal 1 hond mee. De ruime comfortplaatsen waar honden zijn toegestaan liggen verspreid over de camping. Hier kun je kamperen met een eigen tent, camper, caravan of vouwwagen. De comfortplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom, een CAI-aansluiting, een watertappunt en vuilwaterafvoer. Houd er wel rekening mee dat de hond op de camping aangelijnd moet blijven. Boek nu een hondvriendelijke vakantie bij Camping de Noetselerberg!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 
 

Vakantie met je hond in Nederland

Op onze hondvriendelijke camping zijn honden meer dan welkom, mits er rekening wordt gehouden met onderstaande:

 • Honden zijn alleen welkom in je eigen kampeermiddel, niet in onze verhuurobjecten.
 • Honden dienen¬†altijd aangelijnd te zijn. Dicht bij de camping is een hondenlosloopgebied.
 • Gelieve je¬†hond buiten de camping uitlaten¬†(ook voor een plas).
 • Wij bieden gratis 'poepzakjes' aan bij de receptie. Zo zorgen we samen voor een nette camping √©n omgeving.¬†
 • Honden zijn niet toegestaan in¬†onze sanitaire gebouwen.
 • Honden van bezoekers zijn niet toegestaan.

Voor informatie en regels over het hondenlosloopgebied, Kijk hier

Onze faciliteiten op een rijtje

 • Bistro, snackbar en ontbijtservice
 • Subtropisch binnenbad, buitenbad, peuterbaden
 • 3 moderne en verwarmde sanitairgebouwen
 • Fietsverhuur en skelterverhuur
 • Actief animatieteam¬†
 • Indoorspeeltuin en buitenspeeltuinen
 • Mini-supermarkt
 • Uitstekende wifi
 

Camping Overijssel met hond

Op onze vijf sterren camping met hond in Nederland, gelegen aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, geniet je van veel rust, ruimte en natuur. Dankzij de uitgebreide faciliteiten beleeft iedereen, jong en oud, een fantastische vakantie. Zo beschikt de camping over een groot buitenzwembad en een peuterbadje, een subtropisch binnenzwembad met een glijbaan en een piratenschip. Verder is er een animatieteam aanwezig die voor de kinderen een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma verzorgt. Dankzij de drie moderne en verwarmde sanitairgebouwen hoef je ook nooit ver te lopen. In de mini-supermarkt koop je een aantal dagelijkse boodschappen, of laat je door ons culinair verrassen in de gezellige bistro. Kortom, bij deze hondvriendelijke camping is er van alles te beleven!

 

Ideaal tijdens een vakantie met jouw hond: hondenlosloopgebieden

Wanneer je op onze 5-sterren camping in Overijssel verblijft, wil je natuurlijk het aangrenzende Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug bezoeken. Het is echter niet toegestaan de hond in het gehele natuurpark los te laten lopen. Er zijn twee speciale hondenlosloopgebieden. Camping de Noetselerberg ligt tegen een zo’n schitterend hondenlosloopgebied van de Sallandse Heuvelrug aan. Het tweede gebied ligt net ten noordwesten van de camping. Deze ideale ligging maakt je vakantie met je hond in Nederland helemaal af!

Boek deze camping met hond
 

Faciliteiten

Maak eindeloos gebruik van de vele parkfaciliteiten, zoals het binnen- en buitenzwembad, de speel- en sportfaciliteiten en meer!

Omgeving

In de omgeving van deze camping in Overijssel valt er genoeg te verkennen en te beleven. Ontdek alle mogelijkheden!

ūüź∂ Wat is in Overijssel een leuke camping om met mijn hond vakantie te vieren?

Voor een leuke camping met je hond in Nederland moet je zeker bij Camping de Noetselerberg zijn. Deze hondencamping in Overijssel is ideaal om samen te kamperen met je hond. Camping de Noetselerberg ligt tegen een schitterend hondenlosloopgebied van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug aan. Dit maakt jouw hondvriendelijke vakantie helemaal af!

‚ĚĒHoeveel honden zijn welkom op mijn kampeerplaats?

Op Camping de Noetselerberg is er tijdens jouw verblijf maximaal 1 huisdier toegestaan op de kampeerplaatsen. In de accommodaties zijn geen honden toegestaan.

ūüŹē. Wat is een leuke hondencamping in Nederland?

Wanneer je op zoek bent naar een camping in Overijssel met je hond, dan ben je bij Camping de Noetselerberg aan het juiste adres. Op onze camping in Overijssel kunnen jij en je trouwe viervoeter samen een hondvriendelijke vakantie in Overijssel vieren!