Camping de Noetselerberg
ANWB Kindercamping in Overijssel

Kindercamping Overijssel

  • ANWB kindercamping in Overijssel
  • Faciliteiten voor jong en oud
  • Overdekt subtropisch zwembad

Camping voor kinderen in Overijssel

Wil je met de kinderen op vakantie in Nederland en ben je op zoek naar een leuke vakantiebestemming? Dan is Camping de Noetselerberg dé perfecte uitkomst. Onze kindercamping in Overijssel is een ruim opgezette 5-sterren camping, uitgerust met tal van faciliteiten en voorzieningen voor de kleintjes. En er is niet alleen veel op onze ANWB kindercamping te beleven, ook in de omgeving vind je vele leuke activiteiten en attracties voor de kinderen. Verblijf op onze kindvriendelijke camping in Overijssel met je eigen tent, camper of caravan op een ruime kampeerplek of huur een (glamping)accommodatie voor extra luxe en comfort. Onze accommodaties bestaan uit een stacaravanchaletlodgekampeerhut, jachthuis, safarilodge of woodlodge.   

Ontdek ons aanbod
 

ANWB kindercamping in Overijssel

Als kinderen het naar hun zin hebben, genieten ouders ook van hun vakantie. De voorzieningen op onze ANWB kindercamping zijn zó uitgebreid dat kinderen zich bijna niet kunnen vervelen. Er worden ook al snel nieuwe vriendschappen gesloten met de overige kinderen. Er is een buitenzwembad met een peuterbadje, een verwarmd subtropisch binnenbad met glijbaan en een heus piratenschip. Op elk kampeerveld staat een eigen speeltuintje. Mocht het weer tegen zitten, dan kunnen kinderen zich ook uitleven in de indoor speeltuin. Het actieve en enthousiaste animatieteam verzorgt iedere schoolvakantie een gevarieerd programma met knutseluurtjes, sporten en spellen, activiteiten, theater en playbackshows en nog veel meer. Op onze kindvriendelijke camping in Overijssel wonen ook Noetsie het konijn, de mascotte van de Noetselerberg, evenals Sam en Suus die samen de gekste streken uithalen en leuke theatershows opvoeren. 

Een greep uit onze kindvriendelijke faciliteiten:

To do's in de omgeving van onze camping met kleine kinderen

In de buurt van onze kindvriendelijke camping in Overijssel is veel te ondernemen qua uitstapjes. Trakteer de kinderen op een dagje Avonturenpark Hellendoorn of Attractiepark Slagharen. Of neem ze mee naar Kinderboerderij Dondertman waar ze lekker kunnen knuffelen met dieren, knutselen of spelen in de speeltuin. Liever de natuur in? Wandel over het 2 km lange speelbospad, gelegen aan de voet van de Sallandse Heuvelrug dat speciaal voor kinderen is aangelegd. Onderweg kom je langs kuilen, geulen, hellingen en bruggen. Spelen in de natuur! 

Uiteraard beleef je uren plezier op onze kindercamping in Overijssel met zwembad. Onze camping met kleine kinderen is speciaal gericht op kleine kinderen tot jonge tieners, van 4 – 12 jaar. Ook gezinnen met peuters en kleuters zullen zich hier zeker vermaken. Het overgrote merendeel van de camping is autovrij, waardoor kinderen dus veilig over het park kunnen wandelen. Wij verwelkomen jullie graag op onze kindercamping!

Boek je verblijf op onze kindercamping in Overijssel

Sfeerimpressie van onze kindercamping in Overijssel

 

⛺️ Waar vind ik een leuke 5-sterren kindercamping in Overijssel?

Ben je op zoek naar een kindvriendelijke 5-sterren camping in Overijssel. Camping de Noetselerberg in Nijverdal is dé perfecte camping voor kinderen. Met veel faciliteiten voor zowel jonge als de wat oudere kinderen, ben je bij ons verzekerd van een onvergetelijke vakantie met de familie.

🏊‍♂️ Welke kindercamping in Overijssel heeft een overdekt zwembad?

Gelegen op de grens van Salland en direct aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, vind je de leukste kindercamping van Overijssel. Onze ANWB kindercamping is voorzien van een overdekt subtropisch zwemparadijs. Ook bevindt zich op onze camping een buitenbad met ligweide, waar ouderen heerlijk tot rust kunnen komen terwijl de kinderen plezier hebben in het zwembad.

🤹‍♀️ Welke kindercamping in Overijssel beschikt over animatie?

Camping de Noetselerberg doet er alles aan om kinderen een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Naast de aanwezigheid van het subtropische zwemparadijs en de indoor speeltuin, kunnen kinderen zich ook goed vermaken met ons animatieteam. Bekijk het afwisselende animatieprogramma op onze website!

🤸‍♂️ Waar vind ik een kindercamping in Overijssel met binnenspeeltuin?

Ben je op zoek naar een leuke kindercamping in Overijssel met een binnenspeeltuin? Dan ben je bij Camping de Noetselerberg aan het juiste adres. In onze indoor speeltuin beleven kinderen het hele jaar gegarandeerd veel speelplezier. Boek een verblijf op onze kindercamping en kom klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin.