1. Kindercamping in Overijssel
  2. Voor jong en oud
  3. Binnen -en buitenzwembaden

Kindercamping Overijssel 

Wil je met de kinderen op vakantie in Nederland? Dan is een camping met kleine kinderen in Overijssel een leuke vakantiebestemming. Camping de Noetselerberg is een ruim opgezette maar zeer overzichtelijke 5 sterren camping in Twente met tal van faciliteiten en voorzieningen voor de kleintjes. En er is niet alleen veel op de camping te beleven, ook in de omgeving vind je vele leuke activiteiten en attracties voor de kinderen. 

Als kinderen het naar hun zin hebben, genieten ouders ook van hun vakantie. De voorzieningen op onze kindercamping zijn zó uitgebreid dat kinderen zich bijna niet kunnen vervelen. Er worden ook al snel nieuwe vriendschappen gesloten met de overige kleine kinderen. Er is een buitenzwembad en een peuterbadje, en een verwarmd subtropisch binnenbad met glijbaan en een heus piratenschip. Op elk kampeerveld staat een eigen speeltuintje, en mocht het weer tegen zitten, dan kunnen kinderen zich ook uitleven in de indoorspeeltuin. 

Het actieve en enthousiaste animatieteam verzorgt iedere schoolvakantie een gevarieerd programma met knutseluurtjes, sporten en spellen, activiteiten, theater en playbackshows, en nog veel meer. Op de camping wonen ook Noetsie het konijn, de mascotte van de Noetselerberg, evenals Sam en Suus die samen de gekste streken uithalen en leuke theatershows opvoeren. 

 
Boek deze kindercamping in Overijssel

Sfeerimpressie

 

Kindvriendelijke camping Overijssel 

Als je een kindvriendelijke camping in Overijssel zoekt, ben je op Camping de Noetselerberg aan het juiste adres. Onze camping met kleine kinderen Overijssel is speciaal gericht op kleine kinderen tot jonge tieners, van 4 – 12 jaar. Ook gezinnen met peuters en kleuters zullen zich hier zeker vermaken. 

Op Camping De Noetselerberg kun je kamperen met kleine kinderen op ruime trekkersplaatsen of kampeerplaatsen met een eigen tent, camper of caravan. Houd jij zelf van iets meer luxe en comfort, dan kun je een van onze accommodaties huren. Denk bijvoorbeeld aan een stacaravan, een chalet, een lodge of kampeerhut. Wil je met het gezin een unieke vakantie beleven? Boek dan onze safarilodge of woodlodge en ervaar zelf wat ‘glamping’ is.  

Ons park heeft enkele grote parkeerplaatsen waardoor het overgrote merendeel van de camping autovrij is. Kinderen kunnen dus veilig over het park wandelen. Elk kampeerveld heeft een eigen speeltuintje, en sommige velden zijn huisdiervriendelijk. Hier kun je dus kamperen met de hond. 

Onze faciliteiten: 

  • Bistro, snackbar en ontbijtservice
  • Subtropisch binnenbad, buitenbad, peuterbaden
  • 3 moderne en verwarmde sanitairgebouwen
  • Fietsverhuur en skelterverhuur
  • Actief animatieteam
  • Indoor-speeltuin en outdoor-speeltuinen
  • Mini-supermarkt
  • Uitstekende Wifi

Beoordeling | 10

"Mooie camping en erg kindvriendelijk. Animatie voor kleine en grote kinderen. Zelfs speciale animatie voor kinderen vanaf 12 jaar. Elk veld had zijn eigen speeltoestel." - Nancy, september 2017, Zoover