Sanitair

Schoon, verwarmd sanitair waarvoor u nooit ver hoeft te lopen! Op de camping vind je schoon, modern, verwarmd sanitair. Wij beschikken over 3 sanitairgebouwen. Elk sanitairgebouw heeft afwasgelegenheid, een babyroom, een speciaal kindergedeelte, chemisch toilet, en een magnetron tot zijn beschikking. Het douchen en warm water is gratis.

Mindervaliden sanitair

Onze camping beschikt over een mindervaliden douche en toilet. Dit is het sanitairgebouw midden op de camping. Voor de sleutel betaalt u een borg a € 2,50. 

Wasserette

Op de camping zijn twee plekken waar je kunt wassen en drogen. Achterop, in het toiletgebouw, en voorop, naast de snackbar. Wij hebben nieuwe machines. Het werkt makkelijk, goed en snel. Een wasmunt kost €4,-. Wasmiddel wordt automatisch toegevoegd. Drogers werken op muntjes van € 0,50. Er staan wasmanden die je kunt gebruiken en bij de receptie kun je een strijkijzer lenen. In drukke tijden hangen er, voor uw gemak, inschrijflijsten. Bij de wasserette naast de snackbar staat ook een centrifuge. Deze is vrij te gebruiken.

sanitair
 
sanitair
 
sanitair