1. Camping bij Holten (8 km)
  2. Trekkersplaatsen en comfortplaatsen
  3. Honden zijn welkom

Camping bij Holten

Ben je op zoek naar een camping in de buurt van Holten waar je gezellig kunt kamperen in een groene omgeving? Camping de Noetselerberg is gelegen op slechts 8 km van Holten en ligt direct tegen Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug aan. In dit prachtige natuurgebied, op korte afstand van onze huisdiervriendelijke camping, zijn twee hondenlosloopgebieden waar de hond kan spelen met andere hondenvriendjes. Met een klein halfuurtje fietsen bereik je het centrum van Holten. Hier vindt je diverse lokale ondernemers, waar je leuke kleding, cadeautjes of souvenirs voor de thuisblijvers (of jezelf) kunt shoppen. Kamperen bij Holten bij Camping de Noetselerberg staat garant voor een prettige afwisseling tussen rust, ontspanning en activiteiten.

 
 

Sfeerimpressie Camping de Noetselerberg

 

Kindvriendelijke camping in Holten

Bij Camping de Noetselerberg kun je kamperen bij Holten op twee typen kampeerplaatsen. Je hebt de keuze uit een comfortplaats of een trekkersplaats. Omdat wij begrijpen dat jouw trouwe viervoeter niet mag ontbreken tijdens je vakantie, zijn honden toegestaan op een aantal van onze kampeervelden. Wel hebben wij hiervoor een aantal huisregels zodat alle gasten een heerlijke kampeervakantie beleven bij de Noetselerberg. Veel kampeervelden op onze camping nabij Holten beschikken over een speelveldje zodat de kinderen altijd in de buurt kunnen spelen

 
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats
Comfortplaats

Comfortplaats

 
  1. Kampeerplaats van 100 m2
  2. 8 ampère stroom
  3. Eigen watertappunt
 
Trekkersplaats
Trekkersplaats
Trekkersplaats
Trekkersplaats

Trekkersplaats

 
  1. Tent van max 6 m2
  2. Dichtbij het toiletgebouw
  3. Voor twee personen
 

Faciliteiten en activiteiten in de omgeving

Gezien de ligging van onze camping bij Holten, tegen Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, kun je eigenlijk niet anders dan een mooie wandel-, fiets- of mountainbiketocht maken door dit prachtige gebied. De vennen, heide, het bos en de vele dieren maken dit park geliefd bij jong en oud. De omgeving biedt ook vele andere spannende ontdekkingstochten en activiteiten. Zeker weten dat de kinderen enthousiast worden van een dagje Avonturenpark Hellendoorn of het speelbospad waar ze hutten mogen bouwen en binnenin een dassenburcht kunnen kijken. Na een dag vol activiteiten kun je nog even ontspannen in ons binnen- of buitenzwembad of een heerlijk hapje eten in onze bistro. Wanneer je nog energie over hebt is een potje voetbal, volleybal of tafeltennis natuurlijk een leuke activiteit samen met andere gasten van onze camping in de omgeving van Holten.

Alle faciliteiten op een rijtje:

✓ Binnen- en buitenzwembad

✓ Indoorspeeltuin

✓ Buitenspeeltuinen

✓ Sportfaciliteiten

✓ Horeca

✓ Mini-supermarkt

✓ Animatieteam met Noetsie, Suus & Sam

 
 

Faciliteiten

Op deze camping bij Holten kun je eindeloos gebruik maken van onze faciliteiten, zoals het overdekte zwembad en de sportvelden. Beleef een heerlijk vakantie op Camping de Noetselerberg.
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

In de omgeving van Camping de Noetselerberg valt er genoeg te beleven. Bezoek het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug of beleef veel pret in Avonturenpark Hellendoorn.