Camping de Noetselerberg
meivakantie

Meivakantie

  • Binnen- en buitenzwembaden
  • Outdoor- en indoor-speeltuinen
  • Kamperen en accommodaties

Vier de meivakantie in Overijssel

Beleef een onvergetelijke meivakantie in Overijssel bij 5-sterren camping de Noetselerberg in Nijverdal, Overijssel. Geniet tijdens de meivakantie van jouw verblijf met het hele gezin, de familie of gewoon met z'n tweetjes. Bij de Noetselerberg is in de meivakantie van alles te beleven, voor jong en oud. Beleef veel waterpret in het binnen- en buitenzwembad, waar de kinderen zich kunnen vermaken op de glijbaan en in de peuterbaden. Leef je uit op de sportvelden; lekker een potje voetballen of volleyballen. Maak gebruik van de fiets- en wandelmogelijkheden, geniet van de lentezon en ontdek de prachtige omgeving van de camping tijdens de meivakantie in Overijssel. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven bij het enthousiaste animatieteam die allerlei uitdagende activiteiten organiseert. Ook kunnen de kinderen zich urenlang vermaken in onze speeltuinen. Kies voor een camping in de meivakantie en beleef onvergetelijke dagen!

 

Kamperen in de meivakantie

Zin om te kamperen in Overijssel tijdens de meivakantie? Kom met je caravan, camper, vouwwagen of tent en geniet van je meivakantie in het prachtige Twente! Camping de Noetselerberg beschikt over trekkersplaatsen en comfortplaatsen. 

Huisje huren in de meivakantie

Toch liever iets meer luxe tijdens je meivakantie? Kies er dan voor om één van onze accommodaties te huren. Verblijf in een mooie stacaravan, gezellige kampeerhut, rustieke lodge, knus chalet of jachthuis. Tijdens je verblijf kun je eindeloos gebruik maken van de parkfaciliteiten en de mooie omgeving van Twente verkennen. Geniet van het comfort van onze verhuuraccommodaties en beleef een geweldige tijd op de camping tijdens de meivakantie.

Camping in de meivakantie in Overijssel

Je hoeft je nooit te vervelen op de camping in de meivakantie. Kom lekker genieten in onze binnen- en buitenzwembaden, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuinen, op de sportvelden of bij het animatieteam. Maak een heerlijke wandeling of fietstocht en beleef de lente in Twente. Het nabijgelegen Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug leent zich hier perfect voor. Bezoek ook eens de dorpen en steden in de omgeving. Binnen 15 minuten wandelen ben je in het centrum van Nijverdal en geniet je van het lentezonnetje op het terras. Kortom, geniet van de omgeving en maak gebruik van de vele faciliteiten op Camping de Noetselerberg voor een complete meivakantie:

  • Binnen- en buitenzwembad
  • Indoor en outdoor speeltuin
  • Animatieteam
  • Sportvelden
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Horeca
  • Winkel
Boek een verblijf in de meivakantie