Camping de Noetselerberg
Weekendje weg Overijssel

Weekendje weg Overijssel

  • Camping in Nijverdal
  • Gelegen aan de Sallandse Heuvelrug
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Vier het weekend in Overijssel

Een weekendje weg in Overijssel spenderen is een uitstekend idee. Verblijf je bij Camping de Noetselerberg? Dan breng je jouw weekendje weg in de natuur van Overijssel door! Onze camping is gelegen direct aan de prachtige Sallandse Heuvelrug. Een mountainbike weekendje weg of een weekend vol wandel- en fietstochten is goed mogelijk. Tijdens een weekendje weg in Overijssel kun je bij ons kamperen op een trekkersplaats of comfortplaats. Maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken tijdens een weekendje weg en een huisje huren geschikt voor maximaal 7 personen. Hoe vier jij je weekendje weg?

 

Kamperen of een huisje huren tijdens jouw weekendje weg?

Een weekendje weg naar onze camping betekent dat je de keuze hebt uit kampeerplaatsen en accommodaties. De trekkersplaatsen zijn kleine kampeerplekken voor een tweepersoons tentje en zijn gelegen nabij het toiletgebouw. De comfortplaatsen beschikken over 10 ampère stroom, digitale TV-aansluiting, eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Tijdens je weekendje weg op de camping kun je hier verblijven met een tent, vouwwagen, camper of caravan. 

Vind je het net iets te veel gedoe om de kampeerspullen in te pakken voor een weekend weg in Salland? Kies dan voor een comfortabele safarilodge, kampeerhut, chalet, stacaravan of vakantiehuis geschikt voor maximaal 7 personen. Afhankelijk van de keuze beschik je over een eigen badkamer, sfeervolle woonkamer, ingerichte keuken en één of meerdere slaapkamers. Ook beschikken al onze accommodaties over een tuin met terras. Hier kun je heerlijk vertoeven tijdens je weekendje weg in Overijssel op ons vakantiepark in Nijverdal

Impressie van jouw weekendje weg in Overijssel bij De Noetselerberg

 

Eropuit in Twente én Salland

Het unieke van de ligging onze camping is dat je een weekendje weg in Twente én tegelijkertijd in Salland door kunt brengen. Beide regio’s hebben een eigen karakter. Zo wordt Twente gekenmerkt door de vele landgoederen en kastelen en de trekpleister van Salland is natuurlijk de Sallandse Heuvelrug en de kronkelende rivier de Vecht. Naast veel natuur en cultuur kun je hier ook uitstekend een dagje het avontuur opzoeken in een pretpark, bij het Kartplaza of de Sterrenwacht. Ook kun je relaxen bij een recreatieplas in de buurt. 

Tijdens jouw weekendje weg in Overijssel kun je je ook een dagje vermaken op onze camping. Roetsj van de waterglijbaan op onze camping in het overdekte zwembad of plons in het buitenzwembad. Speel met het gezin of andere campinggasten een sportief spelletje op de sportvelden of zoek de gezelligheid op bij onze bistro De Oale Stè. De kinderen vermaken zich nog uren in de binnen- of buitenspeeltuin. Met wie beleef jij een te gek weekendje weg op onze camping in Overijssel?