Camping de Noetselerberg
Boscamping Overijssel

Boscamping Overijssel

  • Camping in Overijssel
  • Aan de Sallandse Heuvelrug
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Kamperen in het bos van Overijssel

Camping De Noetselerberg kan met recht een bosrijke camping in Overijssel genoemd worden dankzij de directe ligging aan de Sallandse Heuvelrug. Vanaf onze boscamping in Overijssel wandel je met enkele minuten langs de loof- en naaldbomen, heide en zandverstuivingen die dit schitterende gebied kenmerken. Ook kun je hier uitstekend spoorzoeken, klimmen & klauteren, fietsen en mountainbiken. Beleef het bos op vele verschillende manieren die leuk zijn voor jong en oud. Op onze bosrijke camping in Overijssel kun je kamperen of een accommodatie huren. Dankzij de ANWB waardering; 5-sterren camping, ben je tijdens je verblijf verzekerd van kwaliteit en uitstekende voorzieningen.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Kamperen

Kamperen in Overijssel? Bij Camping de Noetselerberg kun je kamperen op ruime trekkersplaatsen en comfortplaatsen met eigen tent, caravan, camper of vouwwagen.

Accommodaties

Geniet van een vakantie op Camping de Noetselerberg in onze verhuuraccommodaties met diverse comfortabele voorzieningen, geschikt voor 4 tot 7 personen.

De Noetselerberg - Camping bij het bos

Vakantie vieren op een camping bij het bos? Dan zul je vast de heerlijk frisse geur ruiken, geritsel van de bosbewoners horen en genieten van de rust. Zeker weten dat jouw trouwe viervoeter ook graag mee gaat op vakantie naar onze huisdiervriendelijke camping. Kiezen jullie voor een trekkersplaats of een comfortplaats om je tent of caravan neer te zetten? Op de trekkersplaatsen kampeer je echt even back-to-basic. De comfortplaatsen beschikken over een 10 tot 16 ampère elektra-aansluiting, vuilwaterafvoer, eigen watertappunt en een televisieaansluiting. Op onze boscamping in Twente hebben veel kampeervelden een speeltuintje zodat de kinderen in het zicht kunnen spelen.

Of valt de keuze op een van onze comfortabele accommodaties? De accommodaties zijn allemaal huisdiervrij en bieden plaats aan maximaal 7 personen. Wil je het kampeergevoel behouden maar dan met net iets meer luxe? Kies dan voor een van onze glamping accommodaties de Safarilodge, Woodlogde, of Luxe kampeerhut.

Voor nog iets meer luxe kun je kiezen uit een lodge, chalet of ander vakantiehuis met voorzieningen als een eigen badkamer en een ingerichte keuken met vaatwasser en magnetron. Bepaal zelf het luxe niveau van je accommodatie op onze boscamping in Nederland.

Sfeerimpressie van onze bosrijke camping in Nederland

 

Ontdek onze faciliteiten

Zoals aangegeven ben je op onze boscamping in Nederland dankzij de ANWB waardering verzekerd van kwaliteit en uitstekende voorzieningen. Op onze camping in Twente met zwembad beleef je bij goed en minder goed weer veel waterpret in het subtropische binnenzwembad of in het buitenzwembad omringd door diverse ligstoelen. Ook ideaal zijn de verschillende buitenspeeltuinen én de indoor speeltuin waar kinderen zich uren kunnen vermaken. Ben je sportief aangelegd? Leef je uit op het sportveld met een potje voetbal, basketbal, volleybal of tafeltennis. Heb je dorst gekregen of lekkere trek? Kom dan langs bij onze horeca voor een snack, drankje of ijsje. 

Trek eropuit in de omgeving

Bij een verblijf op onze boscamping in Overijssel mag een bezoekje aan de Sallandse Heuvelrug natuurlijk niet ontbreken. Maar wist je dat er ook vele uitdagende mountainbike routes gelegen zijn op de Holterberg? Ontdek ze, onze receptiemedewerkers helpen je graag en je kunt hier ook een mountainbike huren. In het Natuurdiorama Holterberg zie je een van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland. Zoek je een leuk uitje met kinderen? Ga langs de Sterrenwacht, het Avonturenpark Hellendoorn, het Speelbospad of de Kinderboerderij Dondertman. In Overijssel is meer dan genoeg te doen vanaf deze boscamping in Twente.

 
Boek onze boscamping in Overijssel