'Als kinderen zich hier vervelen weten we het niet meer!'

Airtrampoline
Op onze camping hebben we een airtrampoline waar de kinderen zich lekker kunnen uitleven.
Vervelen doen ze zich hier zeker niet!

Overdekte speeltuin
Is het slecht weer? Geen probleem! Lekker binnen spelen is ook leuk!

Kinderfeestje
In onze overdekte speeltuin kunnen kinderfeestjes gehouden voor kinderen tot ongeveer 8 jaar.

Kinderfeestjes kunnen gehouden worden op woensdag- en zaterdagmiddag (april-oktober). De kinderen kunnen dan heerlijk spelen, binnen en buiten, ze krijgen snoep en ijs, patat (patat mogelijk vanaf 16.30 uur) en drinken. De prijs is € 7,50 per kind. Er mag zelf ook drinken en wat lekkers worden meegenomen. Maar liever geen chips. 

Voor meer informatie over beschikbaarheid kan er telefonisch contact worden opgenomen: 0548-612665 of u kunt ons mailen: noetselerberg@ardoer.com.
Tip: neem een bal mee voor ons pannaveld!

Recreatieteam
Ons recreatieteam is leuk voor kinderen t/m 14 jaar en hun ouders. Het team is er met Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie en de herfstvakantie. Het is in de zomervakantie een heel uitgebreid programma! Sam en Suus treden op, er zijn activiteiten met ons vriendje Noetsie, musicals in ons theater, we sporten veel, nou ja zie de programma's

Speeltuin
Voorop de camping hebben we een overdekte speeltuin, een groot houten speeltoestel, een airtrampoline en een pannakooi.
Ook zijn er op vele velden en tussen de velden speeltuintjes aanwezig.

Theater
Het team heeft een heus theater ter beschikking waar we we veel gebruik van maken! Sam en Suus treden op, Noetsie komt hier langs, musicals en playbackshows! Er is van alles te beleven.

Jeu de boules
Vooraan op de camping is een jeu de boules baan! Doe je een potje mee?!

Reserveren
Heb jij ook zin in spelen, zwemmen & gezellige dingen doen? Boek dan hier je vakantie!

Op het park

Meer Kindvriendelijk en Animatie

Zwemmen

Zwemmen subtropisch binnenbad met glijbaan en buitenbad met ligweide! Op de camping is een subtropisch overdekt zwembad voor jong en oud. Er kunnen baantjes getrokken worden, er is een glijbaan van 35 meter, een piratenschip en er zijn peuterbaden. Het zwembadwater heeft een heerlijke temperatuur! Het grote bad is 29 graden en de kinderbaden zijn 31 graden. De baden zijn alleen toegankelijk voor campinggasten.
Zwemmen
Zwemmen
Zwemmen
Zwemmen

Sport

Pannaveld Op het pannaveld kun je een lekker potje voetbal spelen, altijd leuk! Voetbalveld Achterop de camping hebben wij een voetbalveld. Volleybalveld Op de camping hebben wij een volleybalveld. Soms worden hier activiteiten door het animatieteam georganiseerd maar jullie mogen hier natuurlijk ook zelf gebruik van maken! Tafeltennis Wij hebben natuurlijk tafeltennistafels op de camping. Op de Beukenhof staat er zelfs één op het veld! Fiets- en skelterverhuur Op de camping verhuren wij fietsen (kinder & volwassen fietsen), elektrische fietsen en MTB's. De fietsen verhuren wij in samenwerking met een plaatselijke fietsenwinkel daarom kunnen we je elk jaar nieuwe fietsen aanbieden. Kinderzitjes achterop zijn apart bij te huren. Voor meer informatie, loop even binnen bij de receptie!
Sport
Sport
Sport
Sport

Sanitair

Schoon, verwarmd sanitair waarvoor u nooit ver hoeft te lopen! Op de camping vind je schoon, modern, verwarmd sanitair. Wij beschikken over 3 sanitairgebouwen. Elk sanitairgebouw heeft afwasgelegenheid, een babyroom, een speciaal kindergedeelte, chemisch toilet, en een magnetron tot zijn beschikking. Het douchen en warm water is gratis.
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair

Horeca

Bistro Op de camping hebben we een Bistro. Bistro de 'Oale Stè' is een mooi en gezellig restaurant waar met de hele familie heerlijk kan worden gegeten. De Bistro heeft een groot terras waar je lekker kunt genieten van de zon. Van april tot en met oktober is de Bistro geopend.
Horeca
Horeca
Horeca
Horeca

Indoor speeltuin

Is het slecht weer? Geen probleem! Bij Camping de Noetselerberg is er een indoor speeltuin. Kom dus lekker binnen spelen.
Indoor speeltuin
Indoor speeltuin

Winkel

Wat is er nou fijner dan op vakantie in de zon te ontbijten en een krantje te lezen? Op Camping de Noetselerberg is dit mogelijk. In onze mini-supermarkt kun je elke ochtend versgebakken broodjes en allerlei andere levensmiddelen kopen.
Winkel
Winkel

Kinderboerderij Dondertman

Bij Kinderboerderij Dondertman in Holten is het altijd feest. Lekker knuffelen met dieren, aparte diersoorten bekijken, knutselen, spelen in de speeltuin en papa en mama lekker op het terras zetten. Kinderboerderij Dondertman wil kinderen vrijheid geven, je kennis laten maken met de dieren en je laten genieten in de natuur. Een gezellig en leerzaam dagje uit vol speelplezier! Meester Bosweg 5, 7451KC Holten,0548-361169
Kinderboerderij Dondertman
Kinderboerderij Dondertman