1. Recreatie TOP-team
  2. Teenage programma

Camping met animatie in Overijssel

Het team is er voor kinderen en tieners t/m 13 jaar. Zij proberen altijd alle jongens en meisjes  te verrassen met elk jaar weer een afwisselend recreatieprogramma met nieuwe musicals & thema's! Ons team is er in alle vakanties. Hieronder kun je het programma vinden en worden onze typetjes voorgesteld. Veel plezier!
Houd onze facebookpagina Recreatieteam Camping de Noetselerberg in de gaten want daar staan ook leuke dingen op!
Klik hieronder voor de link:

Bekijk onze facebookpagina
 

 Wist je dat de camping 50 jaar bestaat? Daarom een feestelijke kleurplaat!

 Kleurplaat van Noetsie!

In 2021 is ons team er: (onder voorbehoud)

Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie: 10 juli t/m 3 september en in de herfstvakantie van 16-10/22-10.

Voor kinderen t/m 13 jaar is het helemaal super op de camping! Er zijn activiteiten die elk jaar terug komen: 's morgens knutselen & sporten, 's avonds het Sam en Suus theater, spelletjes, sporten, activiteiten met Noetsie, musicals uitgevoerd door kinderen, playbackshows, etc. etc.! Maar ook komen we ieder jaar met verrassende nieuwe dingen. 

recreatieteam
 
Binnenkort komt hieronder het programma voor 2021 te staan!
 
 

Teenage Topper!

De Teenage Topper is een groot succes! Want zo hebben uw jonge en wat oudere kinderen het leuk op de camping! De Teeange Topper is er vooral voor de leeftijd van 10 tot ongeveer 13 jaar. In 2021 is de Teenage Topper er van 10-7/27-8. De Teenage Topper bedenkt een programma, maar hij laat veel ruimte over voor de wensen van de tieners op de camping!