Camping de Noetselerberg
Camping met animatie Overijssel

Animatie

  • Animatie camping
  • Voor kinderen t/m 12 jaar
  • Speciaal tiener programma

Familiecamping met animatie in Overijssel

Gaan jouw kinderen mee op vakantie? Dan is een animatieteam op een camping wel zo fijn! Bij familiecamping de Noetselerberg bieden wij een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen en tieners t/m 12 jaar. Terwijl de kinderen de leukste en gekste avonturen beleven met het animatieteam relax je optimaal op jouw kampeerplek, in jouw vakantiehuis of schuif je aan in onze bistro. Want als de kinderen zich vermaken, vermaak jij je als ouder ook! Ervaar het zelf op onze camping met animatie in Overijssel.

‚ě°ÔłŹ¬†Tip: houd onze Facebookpagina¬†Recreatieteam Camping de Noetselerberg¬†in de gaten, want daar staan ook leuke dingen op!

Animatieteam bij camping de Noetselerberg

Onze toppers verrassen je ieder jaar weer met een afwisselend recreatieprogramma.Knutselen,  Sam en Suus theater, spelletjes, activiteiten met Noetsie, spelen in het bos,  playbackshows en nog veel meer! Het team is aanwezig in alle vakantieperiodes: Pasen, meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie en herfstvakantie.

Dat jouw kinderen een onvergetelijke tijd beleven op onze camping in Twente komt niet alleen door ons animatieteam. Op deze camping met animatie beleven ze ook veel waterpret in het binnen- en buitenzwembad, klim- en klauterplezier in de binnen- en buitenspeeltuin en leven zich helemaal uit op de verschillende sportvelden, zoals het pannaveld, voetbalveld en volleybalveld. Na een dag vol vermaak en plezier is niets fijner dan aanschuiven in onze bistro voor een uitgebreide maaltijd of geniet van een snelle hap bij de snackbar. 

Overnachten op onze animatie camping

Bij de Noetselerberg kun je kamperen op comfortplaatsen of een accommodatie huren. Gaat je voorkeur uit naar kamperen, dan ben je voorzien van 10 ampère stroom, vuil waterafvoer, eigen watertappunt en een CAI-aansluiting. Op vele velden staat een speeltuintje, zo kun je vanaf je kampeerplek de kinderen goed in de gaten houden. Toch liever een accommodatie op onze camping met animatie? Dan heb je de keuze uit een chalet, stacaravan, lodge, kampeerhut, luxe glampingaccommodatie of een luxe woonboerderij. We bieden plek aan maximaal 7 personen en je beschikt over alle gemakken die je nodig hebt. Onze animatie camping in Twente is leuk voor jong en oud!