1. Recreatie TOP-team
  2. Teenage programma

Kom je ook, doe je mee?

Het team is er voor kinderen en tieners t/m 14 jaar. Zij proberen altijd alle jongens en meisjes  te verrassen met elk jaar weer een afwisselend recreatieprogramma met nieuwe musicals & thema's! Ons team is er in alle vakanties. Hieronder kun je het programma vinden, leuke filmpjes en worden onze typetjes voorgesteld. Veel plezier!

In 2020 is ons TOP-team er tijdens:

  • Pasen: zaterdag 11 april t/m maandag 13 april
  • Meivakantie: zaterdag 25 april t/m zondag 3 mei
  • Jubileumweekend: zaterdag 16 mei en zondag 17 mei
  • Hemelvaart: donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei
  • Pinksteren: zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni
  • Zomervakantie: maandag 6 juli t/m vrijdag 28 augustus
  • Herfstvakantie: zaterdag 10 oktober t/m zondag 18 oktober

(wijzigingen voorbehouden)

De brandweer komt in 2020: maandag 13 juli, maandag 27 juli en maandag 10 augustus tussen 19.00-19.30  uur! 

Voor kinderen t/m 14 jaar is het helemaal super op de camping! Er zijn activiteiten die elk jaar terug komen: 's morgens knutselen & sporten, 's avonds het Sam en Suus theater, spelletjes, sporten, activiteiten met Noetsie, musicals uitgevoerd door kinderen, playbackshows, etc. etc.! Maar ook komen we ieder jaar met verrassende nieuwe dingen. In de zomervakantie is op zondag ons team vrij (verder is alles wel open op de camping).

animatieteam
 

Bekijk hier alvast het animatieprogramma!


Geen programma's gevonden
 
 
Teenage topper

Noetsie

Wij verkopen knuffels, broodtrommels en drinkbekers van Noetsie. De broodtrommel kost €8,95, de beker €6,95 en de knuffel € 14,95. Je kunt dit in onze winkel en receptie kopen. Ook sturen wij het eventueel op! De verzendkosten zijn €6,95. Mail ons voor meer info hierover: info@noetselerberg.nl.

 

Teenage Topper!

De Teenage Topper is een groot succes! Want zo hebben uw jonge en wat oudere kinderen het leuk op de camping! De Teeange Topper is er vooral voor de leeftijd van 12 tot ongeveer 14 jaar. In 2020 is de Teenage Topper er van 3-7/22-8. Dat programma staat niet op onze site. De Teenage Topper bedenkt wel een programma, maar hij laat veel ruimte over voor de wensen van de tieners op de camping!

 
 
Noetselerberg animatieteam