Deze update is van 1 april 2020

"Ga nou geen plannen maken voor de meivakantie"
Dat waren de woorden van premier Rutte op de persconferentie van 31-3-2020. En daar gaan wij nu ons beleid op maken.

Wat is het toch allemaal verdrietig...we zijn zo klaar voor seizoen 2020!
De camping ligt er prachtig bij, maar helaas!
Wij hebben besloten om de camping tot 8 mei dicht te doen, uiteraard weer tot nader order.

Heeft u een plek of een accommodatie geboekt in de periode t/m 10 mei dan ontvangt u deze of volgende week een voucher. Uiteraard doen we ons best deze week iedereen de voucher te mailen. 

Wat nu belangrijk is:

 • Het is jammer dat we nog niet open mogen maar...wat zal de vreugde groot zijn als straks het leven weer enigszins normaal is! Hou daar aan vast. We komen er met elkaar echt weer boven op! Daar geloven wij in.
 • Uw voucher komt per mail.Bewaar de mail goed want u krijgt deze mail maar 1 x!
 • Heeft u bij ons een annuleringsverzekering afgesloten dan gaat dat bedrag van de voucher af ( want die hebben wij al betaald aan RecreatieVerzekeringen). Maar: deze verzekering geldt ook op uw nieuwe boeking voor dit of volgend jaar! Tenzij uw nieuwe reservering een (veel) hoger bedrag is dan uw huidige reservering dan gaan we overleggen met Recreatie Verzekeringen.
 • Indien u nu nog maar de helft heeft betaald van uw huidige reservering krijgt u daarvoor ook een voucher, wanneer u nu alvast een boeking maakt voor 2021 betaalt u het 2e deel voor 1 juli 2020.
 • De prijzen zullen stijgen voor 2021. Het kan dus zijn, ook al heeft u alles al betaald, dat u nog een (klein) deel moet betalen, indien u met de voucher een nieuwe boeking maakt voor 2021.
 • Wij proberen z.s.m. de prijzen voor 2021 online te zetten
 • De voucher kan momenteel nog niet online gebruikt worden, geef uw reservering daarom per mail door. Graag in de mail uw naam en boekingsnummer vermelden van uw huidige reservering.
 • Indien u na 8 mei komt gaan we er vooralsnog vanuit dat we dan gewoon open zijn. U kunt dit dus nu niet kosteloos annuleren en een voucher is nu ook nog niet mogelijk.
 

Voorseizoenplaatsen 2020:

Heeft u een voorseizoen geboekt dan mag u vanaf 8 mei aankomen. Uiteraard tot nader order.
Omdat het ons niet wenselijk lijkt dat iedereen vanaf 8 mei tegelijk aankomt krijgt u van ons nog te horen wanneer u mag aankomen. 
Compensatie voorseizoen:
Om u te compenseren mag u kiezen:
-of u verlengd uw verblijf t/m 18 juli. Indien uiteraard mogelijk is op de plek. U mag wel de caravan verplaatsen naar een andere plek.
-of u krijgt €200 korting op een boeking voor volgend jaar. 
Wij horen graag per mail wat u wenst: info@noetselerberg.nl

 

Seizoenplaats:
Heeft u een seizoenplaats geboekt dan mag u vanaf 8 mei aankomen. Uiteraard tot nader order.
Omdat het ons niet wenselijk lijkt dat iedereen vanaf 8 mei tegelijk aankomt krijgt u van ons nog te horen wanneer u mag aankomen. 

Jaarplaats:
Tot 6 april mag u helaas de camping niet op. We houden u op de hoogte!

Nogmaals, wat vinden we het jammer. Maar we hopen dat u gezond bent en wij hopen tot ziens!

Lieve groet,
Familie Hoekjen

 

Deze update is van 31 maart, 13.40 uur

Het is afwachten wat premier Rutte vanavond zal zeggen...spannend!
Onze verwachting is dat we 9 april nog niet open mogen, maar goed dat weten we nog niet zeker. We hopen vanavond te horen wanneer wel.
Nogmaals onze oproep: aub bel ons niet, maar mail ons of wacht even af.
Want als u aankomt in een periode dat we nog niet open mogen krijgt u van ons een voucher van het betaalde bedrag ( - de kosten voor een eventuele annuleringsverzekering bij ons afgesloten, die mag mee naar een volgende boeking/volgend jaar hoorden wij van RecreatieVerzekeringen, indien het bedrag niet meer dan een paar tientjes scheelt).
De voucher mag u gebruiken in 2020 of 2021. 

We zullen de mailtjes zsm beantwoorden, we streven naar deze week! 

Bedankt! Familie Hoekjen

 

 

Deze update is van 27 maart 2020 

De noodverordening kregen wij gisteravond binnen ( donderdagavond 26-3). Daarin staat dat wij dicht moeten blijven tot 6 april. Dat zou dus betekenen dat wij 'gewoon' open mogen op 9 april.

Voor onze (jaar-) gasten betekend het dat jullie tot 6 april niet op de camping mogen komen! 

Wij houden u op de hoogte!

 

Deze update is van 26 maart 2020 

Beste gast,

Waarschijnlijk horen wij vrijdagavond 27 maart 2020 van de Veiligheidsregio of wij open mogen of niet, en onder welke voorwaarden.

Uiteraard hopen wij dat wij open mogen, want we willen jullie graag weer zien, maar tegelijk voelt het dubbel want we horen niets anders dan #blijfthuis.
We zullen er alles aan doen om de gezondheid van onze gasten én medewerkers te kunnen waarborgen. Volgens de richtlijnen van het RIVM.

Op de achtergrond zijn we aan het nadenken wat we gaan doen richting onze gasten als we dicht moeten blijven en ook welke maatregelen we moeten treffen mochten we wel opengaan.

We proberen hierbij, waar mogelijk, onze gasten tegemoet te komen.

Er zijn momenteel 2 mogelijkheden:

 1. We moeten dicht blijven:

Mochten we dicht moeten blijven, zullen we met vouchers gaan werken, wat je betaald hebt wordt omgezet in een voucher die je in het seizoen 2020 of 2021 kunt inwisselen. De voorwaarden voor deze voucher zullen wij op onze site zetten. Op dit moment is o.a. RECRON/Hiswa, onze branchevereniging hiermee bezig. Dit doen we dan eerst voor gasten die aankomen tot 10 mei. Zie hieronder verder voor gasten die aankomen na 10 mei.

 1. We mogen opengaan:

Dan kun je dus gewoon naar ons toekomen vanaf 9 april.

Mochten we opengaan maar je wilt liever niet naar ons toe willen komen:
Valt jullie vakantie in de periode tussen 9 april 2020 en 10 mei 2020, dan kun je ervoor kiezen om het door jullie betaalde bedrag om te zetten in een voucher. De voucher die jullie dan mogelijk ontvangen, kunnen jullie dan in het seizoen 2020 of seizoen 2021 bij ons inwisselen. Op deze manier kunnen jullie dan optimaal van jullie vakantie genieten. Wij zullen betaalde termijnen dus niet omzetten in contanten, maar voorzien onze gasten van een voucher. De voorwaarden voor deze vouchers zullen op onze site komen te staan.
Willen jullie wel gewoon komen? Dan zijn jullie uiteraard van harte welkom.

Indien je een vakantie wilt annuleren die valt in de boekingsperiode na 10 mei, adviseren wij jullie niet te annuleren en onze berichtgeving af te wachten. Indien jullie kiezen voor annulering valt dit onder geen enkele annuleringsverzekering en hebben jullie geen recht op restitutie. Ons advies is: Wacht rustig af. Indien de situatie niet houdbaar is, zullen wij ook voor een andere periode gaan werken met vouchers. Dit doen wij vooralsnog niet. Zoals aangegeven, kan ons beleid wijzigen. Blijf deze pagina in de gaten houden.

Mocht je een voucher willen aanvragen kan dat hier! Kan vanaf het moment dat wij meer weten.

Hoe waarborgen jullie de regels van het RIVM?

Onderstaande beslissingen zijn van kracht tot dit niet meer noodzakelijk is. We zullen ons beleid blijven updaten aan de hand van de voorschriften van het RIVM.

 • Bistro de Olae Ste is gesloten.
 • Het zwembad, de overdekte speeltuin en pannakooi zijn gesloten. De airtrampoline staat uit.
 • De receptie is toegankelijk voor maximaal 2 personen.
 • De snackbar is, als we open mogen, open vanaf 10 april. Alleen voor afhaal. Wij voeren een zeer kritisch beleid aan de toonbank, schermen medewerkers en gasten zoveel mogelijk af en plannen zo min mogelijk personeel in. Schrijf je bestelling alvast op bij de caravan, lever het briefje in en blijf buiten wachten. Je kunt alleen pinnen!
 • Onze campingwinkel is geopend. Wij voeren een zeer kritisch deurbeleid, schermen medewerkers en gasten zoveel mogelijk af en plannen zo min mogelijk personeel in.
 • Ons recreatieteam is er niet met Pasen, over de meivakantie beraden wij ons nog.
 • We hanteren een streng beleid omtrent speelmogelijkheden op ons terrein. Hiervan stellen we aanwezige gasten op de hoogte.
 • We besteden extra aandacht aan schoonmaak en hygiëne over de gehele camping. Bepaalde regels omtrent onze sanitairgebouwen zullen bij de entree hangen.
 • Wij vragen onze gasten met klem: hou afstand en denk aan alle maatregelen. De maatregelen van het RIVM gelden thuis, maar ook op de camping en in het bos!
 • Als de camping open gaat en als er geen animatie mogelijk is of het zwembad gesloten is dan heeft u geen recht op een lager overnachtingstarief omdat deze richtlijnen door de overheid zijn opgesteld.

Hoe gaan jullie om met vakanties die later dan 10 mei plaatsvinden?

Vooralsnog moeten wij ervan uitgaan dat de vakanties gewoon kunnen doorgaan en onze faciliteiten zullen hopelijk steeds meer openen. Uiteraard zullen we ook hier de richtlijnen van het RIVM nauw in ons achterhoofd houden en daar ons beleid op voeren. Mocht het gestelde beleid anders worden, zullen wij ons beleid aanpassen. Ons beleid updaten wij met regelmaat. Vooralsnog zullen wij dus geen alternatieven aanbieden voor vakanties die na 10 mei plaatsvinden, maar houden wij jullie op de hoogte.

Info voor gasten met een voorseizoenplaats: mocht de camping opengaan kan het zijn dat we je in fases laten aankomen. Daar zullen we je over mailen! Mochten we niet open mogen gaan krijgen voorseizoengasten €100 korting op een boeking voor 2021. Dit bedrag kan nog wijzigen, het ligt eraan tot hoelang we dicht moeten blijven. Mochten we opengaan dan mag je tot 11 juli (indien mogelijk) van de plek gebruik maken.

Info seizoengasten: mocht de camping opengaan kan het zijn dat we je in fases laten aankomen. Daar zullen we je over mailen

Info jaargasten: je mag gebruik maken van je stacaravan of chalet, of we nu opengaan of dicht blijven. Maar hou rekening met alle maatregelen! Die gelden ook op de camping! En: mocht de camping open gaan willen jullie dan gebruik maken van jullie eigen douche en toilet!

We vragen je dus eigenlijk nog even geduld te hebben, hoe lastig ook. Zodra de veiligheidsregio het ons laat weten zullen wij het ook communiceren naar jullie toe.

Uiteraard kunnen alle genoemde data wijzigen, veel hangt af van wat wij horen van de Veiligheidsregio. Premier Rutte heeft aangegeven dat er op dinsdag 31 maart een besluit wordt genomen over het verlengen van de maatregelen die er nu gelden tot 6 april, dus daar kunnen ook weer wijzigen uit voortkomen.

Wij raden je aan onze site, www.noetselerberg.nl, steeds in de gaten te blijven houden. En mocht je vragen hebben alsjeblieft via de mail, info@noetselerberg.nl.

Heel heel hartelijk dank voor jullie begrip! Wees lief voor elkaar!
Familie Hoekjen

 

 

Deze update is van dinsdag 24 maart 2020

Beste gast,

Wij begrijpen dat er naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag 23 maart veel vragen zijn. Op dit moment kunnen wij helaas al die vragen nog niet beantwoorden. Wij beraden ons momenteel over het beleid. Dit gaat in samenspraak met de gemeente Hellendoorn. Alstublieft wacht nog even met het sturen van een mail of met ons bellen. Zodra wij meer weten hoort u van ons.

Hartelijk dank, familie Hoekjen

 

Deze update is van 22 maart, houd deze pagina in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen!

Houd 1.5 meter afstand van elkaar! OOK in het bos!