Camping de Noetselerberg
Camping Raalte

Camping Raalte

  • Camping bij Raalte met zwembad
  • Gelegen op 14 km afstand
  • Kampeerplaatsen & vakantiehuizen

Vakantie vieren nabij Raalte

Wanneer je zoekt naar een camping bij Raalte moet je zeker eens onze camping De Noetselerberg overwegen. Raalte ligt op 14 kilometer van onze camping en dit gezellige dorp kun je zowel met de fiets als met de auto uitstekend bereiken. Een groot voordeel van onze camping vlak bij Raalte? Je bevindt je te midden van de Sallandse Heuvelrug - een werkelijk schitterend en zeer geliefd natuurgebied. Of je nu komt kamperen of een vakantiehuis bij Raalte huurt, je wordt wakker met het vrolijke gefluit van vogeltjes. 

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ontdek de mogelijkheden op onze camping bij Raalte ⬇

Kamperen op onze camping in de buurt van Raalte

Wil je graag kamperen in de buurt van Raalte? Camping de Noetselerberg beschikt over verschillende kampeermogelijkheden. Zo hebben wij speciale camperplaatsen in Twente. Deze speciale plaatsen voor campers beschikken over een verharde ondergrond, eigen watertappunt en 10 ampère elektriciteitsaansluiting. Kamperen met een klein tentje kan op onze trekkersplaatsen. Wil je graag je tent of caravan neerzetten op onze camping bij Raalte kan dat op de comfort kampeerplaatsen. Ook jouw hond is welkom! Je leest het, voldoende mogelijkheden voor ieder type kampeerder om te kamperen bij Raalte op onze camping.

Swipe om meerdere foto's te zien 📸

Vakantiehuis nabij Raalte huren

Op ons vakantiepark in Twente kun je ook een vakantiehuis bij Raalte huren. Hierbij kun je kiezen uit chalets, lodges, safaritenten of vakantiehuizen geschikt voor maximaal 7 personen. Deze vakantiehuizen beschikken over verschillende comfortabele voorzieningen zoals wel of geen eigen badkamer, een basis of uitgebreide kookgelegenheid en één of meerdere slaapkamers met fijne bedden. Buiten bij jouw vakantiehuis op ons vakantiepark nabij Raalte beschik je over een terras met picknicktafel of tuinset. In de accommodaties zijn geen honden toegestaan.

Swipe om meerdere foto's te zien 📸

Vakantie nabij Raalte op onze camping met zwembad

Zowel in de omgeving als op onze camping bij Raalte met zwembad valt veel te beleven. Onze camping bij Raalte heeft niet één zwembad, maar twee zwembaden. Ongeacht het weer beleven jullie veel waterpret in het binnen- of buitenzwembad. Naast het zwembad zal je de kinderen regelmatig vinden op het sportveld of in de binnen- of buitenspeeltuin. Voor kleine boodschappen hoef je dankzij de campingwinkel onze camping dicht bij Raalte niet te verlaten. Onze bistro De Oale Ste bevindt zich bij de centraal gelegen voorzieningen als het zwembad en de speeltuin. Erg handig! Terwijl de kinderen de tijd van hun leven hebben genieten de ouders op het terras, waar de kinderen zeker langskomen voor een verfrissend drankje of ijsje. 

Tijdens de vakantie in de omgeving van Raalte wil je natuurlijk niet alleen maar op de camping blijven. In Raalte worden verschillende evenementen gehouden die landelijke belangstelling trekken. Kinderboerderij de Flierefluiter is leuk om met jonge kinderen te bezoeken en de oudere kinderen vinden een bezoek aan de ijsboerderij Rosahoeve reuze interessant. Ben je een liefhebber van kastelen en landgoederen? Dan zit je goed in Overijssel. Vertrek in noordelijke richting naar Vilsteren, Ommen of Dalfsen of in zuid-oostelijke richting naar Delden of Denekamp waar meerdere kastelen en landgoederen open zijn voor bezichtiging. 

Wanneer mogen wij jou verwelkomen op onze camping nabij Raalte?

 
Boek een plekje op onze camping bij Raalte
ANWB top camping
ACSI Camping
Camping Key Europe
Ardoer camping
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

🧒 Is de camping kindvriendelijk?

Absoluut! Dankzij onze kindvriendelijke faciliteiten, zoals het animatieteam, het binnen- en buitenzwembad, de binnen- en buitenspeeltuinen, sportvelden, theater, playbackshows en nog veel meer! Wanneer mogen wij jou verwelkomen met je kinderen?

⏰ Is het mogelijk om een last minute vakantie te boeken?

Jazeker! Ben je spontaan een paar dagen vrij of heb je gewoon zin om er een weekendje tussenuit te gaan? Dat is bij de Noetselerberg zeker mogelijk! Het voordeel van een last minute vakantie? Je hoeft niet lang meer te wachten om je koffers te pakken en op vakantie te gaan!