Camping de Noetselerberg
Camping Noetselerberg

Beleef een onvergetelijke vakantie

Camping de Noetselerberg

Camping voor het hele gezin

Camping de Noetselerberg

Prachtige omgeving

Camping de Noetselerberg

Natuurrijke kampeerplaatsen

Camping de Noetselerberg

Alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie

Camping de Noetselerberg

In alle vakanties animatie

Camping de Noetselerberg

Nabij Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug

Receptie medewerker

Van eind maart tot eind oktober zoeken wij voor onze receptie een gastvrije, leuke, gezellige, fanatieke, zelfstandige,  flexibel inzetbare,  medewerk(st)er die het werk ziet liggen en die samen met het team van de receptie er een top seizoen voor onze gasten van gaat maken!

Wij beseffen dat het veel eisen zijn maar als medewerker van de receptie ben je Het gezicht van de camping en 1e aanspreekpunt van onze gasten.
Je werkdag begint rond 8.50 uur en rond 17.15 uur is je werkdag klaar. In het hoogseizoen is de receptie langer open van  9.00-20.00 uur. Vandaar dat we iemand zoeken die flexibel inzetbaar is.
Uiteraard werk je bij ons ook in de vakantietijd maar we proberen het altijd onderling zo te regelen dat je in de zomervakantie ook een week vrij hebt. In overleg is veel mogelijk!

Wat zijn je werkzaamheden: o.a. reserveringen inboeken, gasten inchecken, aankomstpakketten maken, maar ook het schoonhouden van de receptie hoort bij je taken. Omdat wij het druk hebben vanaf het begin van het seizoen,  3 april, t/m het einde van het seizoen, 25 oktober, is een dag zo voorbij en zijn alle dagen afwisselend.

Wat bieden wij: je werkt in een leuk team, je maakt elke dag wel iets mee, je krijgt vakantiegeld en het leuke bij ons is dat je je vakantiegeld bruto op Bol.com ( en nog andere webshops) kunt besteden.  Een barbecue met alle medewerkers van de camping en Bistro op 31 augustus 2020, 19 september 2020 een receptie voor ons 50-jarig bestaan en 24 oktober 2020 een afsluitend feest.

Mocht je nog vragen hebben kan je via martine@noetselerberg.nl een vraag stellen.

Direct solliciteren gaat makkelijk via onderstaand formulier!

Receptie medewerkers
 
Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.