Camping de Noetselerberg
Midweek weg Overijssel

Midweek weg Overijssel

  • 5-sterren camping & vakantiepark
  • Gelegen in Nijverdal (Overijssel)
  • Met binnen- en buitenzwembad

Genieten van een midweek weg in Overijssel

Wanneer je graag een midweekje weg naar Overijssel wilt kun je uitstekend terecht bij Camping de Noetselerberg. Wil je last minute een midweekje weg inclusief jouw hond? Geen probleem! Ook een last minute naar Overijssel is mogelijk en jouw hond is welkom op de comfort kampeerplaatsen. Bovendien geniet je bij ons van een goedkoop midweekje weg, maar zal het je niet ontbreken aan luxe en comfort. Kom kamperen of huur een accommodatie en maak zo vaak als je wilt gebruik van onze uitstekende parkfaciliteiten. Plezier gegarandeerd tijdens jouw midweek weg in Overijssel.

 
Bekijk ons aanbod

Sfeerimpressie van jouw midweekje weg in Overijssel

Kamperen of huren tijdens een midweek weg in Twente

Goedkoop een midweek weg in Nederland? Dat kan bij De Noetselerberg! Zowel op onze kampeerplaatsen als in onze accommodaties kun je een midweekje weg boeken. Verblijf je in het laagseizoen? Dan is een midweekje weg helemaal voordelig. Voor een kampeerplaats kun je een ACSI kortingskaart gebruiken en midweek in een accommodatie boek je al vanaf €197,-. Op de comfort kampeerplaatsen beschik je over 10 ampère stroom, een eigen watertappunt en -afvoer en dankzij de CAI aansluiting kun je televisie kijken. Een vakantiehuis huren kan voor maximaal 7 personen, afhankelijk van het type beschik je over verschillende voorzieningen. Van een eigen keuken met vaatwasser of een moderne badkamer tot een heerlijke loungeset op het terras. Zeker weten dat jij geniet tijdens een midweekje weg in Twente.

✦ Wist je dat je een midweek weg ook last minute kunt boeken? We hebben vast nog wel een plekje vrij, zodat jij kunt genieten van een paar spontane dagen vakantie!

 

Omgeving en parkfaciliteiten

Camping de Noetselerberg is gelegen in Nijverdal op de grens van Salland en Twente. Tijdens een midweekje weg in Twente heb je voldoende tijd om alle natuurrijke plekken in de omgeving te ontdekken. Wil je een midweek weg met je hond? Op korte afstand van de camping vind je de mooiste plekken om te wandelen met jouw hond. Ontdek nog meer van Overijssel tijdens jouw midweek weg. Maak een mountainbike tocht, geniet van spanning en sensatie in het Avonturenpark Hellendoorn of keer terug naar de periode 1918-1945 in het Memory Museum. 

Natuurlijk zijn er op de camping ook voldoende mogelijkheden voor ontspanning tijdens jouw goedkope midweekje weg in Nederland. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de faciliteiten. Beleef bij goed en slecht weer waterpret in het buitenbad en het overdekte zwembad. Leef je helemaal uit op het pannaveld of met een potje volleybal of voetbal. Of neem plaats bij onze gezellige Bistro De Oale Ste, terwijl de kinderen nog vele uurtjes spelen in de binnen- of buitenspeeltuinen. Wie neem jij mee voor een midweek weg naar Overijssel op ons vakantiepark?

 
Boek jouw midweek weg in Overijssel
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Wat eerdere gasten ons vroegen

🏊 Is er een zwembad aanwezig tijdens mijn midweek weg?

Absoluut! Een vakantie zonder zwembad is natuurlijk niet compleet! De Noetselerberg beschikt over maarliefst twee zwembaden! In de zomer kan je lekker plonsen in het buitenzwembad en bij slecht weer kan je plezier beleven in het subtropische binnenzwembad

🧒 Is de camping kindvriendelijk?

Jazeker! Dankzij onze kindvriendelijke faciliteiten, zoals het animatieteam, het binnen- en buitenzwembad, de binnen- en buitenspeeltuinen, sportvelden, theater, playbackshows en nog veel meer! Wanneer mogen wij jou verwelkomen met je kinderen?