Evenementen in de omgeving en op de camping

1 augustus op de camping: Xtreme Virtual Reality!

Xtreme Virtual Reality “The Machine” is een virtual reality simulator die werkt met een Oculus Rift bril en geeft je de kick om xtreme belevingen te ervaren zonder gevaar voor je leven. Voor iedereen vanaf 10 jaar. Om xtreme belevingen te ervaren hoef je niet op zwarte pistes te skiën, in een luchtpak te vliegen, in achtbanen te rijden, in een park met dinosaurussen te wandelen of de berg af te fietsen op smalle paden. Dit alles is voelbaar wanneer het op een speciaal dynamisch platform wordt geplaatst. Dankzij het 3D-beeld in combinatie met speciale effecten (wind, trillingen, geluid) wordt het effect van volledige onderdompeling gecreëerd in de virtuele wereld. De virtual reality-bril geeft je de mogelijkheid 360 graden om je heen te kijken door je hoofd te draaien. Het bewegingsplatform reageert op de positie die het lichaam inneemt in de ruimte, en biedt je de mogelijkheid om het spel te regisseren. Omdat de gebruikers op het platform staan en niet zitten, zijn de belevingen veel sterker. Je ervaart wat er gebeurt in de beleving alsof het de realiteit is. Xtreme Virtual Reality “The Machine” is populair omdat gebruikers deze belevingen, adrenaline en opwinding keer op keer willen ervaren. Voor de toeschouwers worden de spectaculaire simulaties bovendien doorgestuurd naar een televisiescherm voor xtreme veel kijkplezier.
aug
1
-
aug
1

Drumtastic

DrumTastic is een swingende drum work-out op een fitnessbal van 75 cm. Deze ballen liggen op hoogte verstelbare blokken zodat Drumtastic kan worden gegeven aan kinderen vanaf 6 jaar tot volwassenen. Swing en drum mee op de maat van de muziek op deze gigantische ballen. De basisoefeningen komen aan het begin van de workshop aan de orde. Tijdens de workshop leren de kinderen steeds leukere trucs! Na hard oefenen sluiten we met z'n allen af met een gave show! Inschrijven bij het team. Vol=vol!
aug
4
-
aug
4

Fishermans Friend Stongmanrun

De ‘moeder der Obstacleruns’: dat is de Fisherman’s Friend StrongmanRun! Start 2 september samen met een heleboel runners aan een uniek en gevarieerd parcours door de bossen en over de heuvels van de Sallandse heuvelrug en het Reggedal. Loodzware, maar geweldig mooie kilometers met meer dan 40 uitdagende en unieke obstakels. Meedoen aan de StrongmanRun in Hellendoorn vraagt doorzettingsvermogen, maar met een goede voorbereiding is het mogelijk! Of je nu meedoet voor een snelle tijd, voor een unieke ervaring of een snelle tijd: de StrongmanRun levert je hoe dan ook een unieke ervaring op.
sep
2
-
sep
2