1. Subtropisch zwemparadijs
 2. Camping met binnenbad en buitenbad
 3. Glijbaan en piratenschip
 4. 5-sterren camping

Camping Overijssel met overdekt zwembad

Camping de Noetselerberg in Twente beschikt over een overdekt zwembad en buitenbad met ligweide. Verblijfsgasten van de Noetselerberg hebben onbeperkt toegang tot de zwembaden in Overijssel en zullen zich eindeloos vermaken. Het overdekte zwembad heeft een heerlijke temperatuur en is daardoor een subtropisch zwemparadijs. Het grote bad heeft een temperatuur van 29 graden en de kinderbaden zelfs 31 graden. De camping met overdekt zwembad heeft zelfs een glijbaan van 35 meter, een groot en uitdagend piratenschip en diverse kinderbaden. Het binnenzwembad op de camping kent diverse dieptes. Zo loopt het grote bad op van 1.20m tot 1.40m diep. Het bad bij de grote piratenboot is 80cm diep en voor de allerkleinsten zijn er echte spartel zwembaden (kinderbad) met laag water. Door een camping Overijssel met overdekt zwembad te boeken bent u altijd verzekerd van avontuur, zelfs als het weer even wat minder is!

Op kindercamping de Noetselerberg hoeft u zich dus geen moment af te vragen of het weer wel geschikt is om te zwemmen, want in het overdekte zwembad kunt u het het hele jaar door van een geweldig binnenbad genieten! Geniet nu van jouw verblijf op de kampeerplaatsen of in de verhuuraccommodaties op onze camping Overijssel met overdekt zwembad.

 
 

Camping met buitenbad

Camping de Noetselerberg in Overijssel beschikt, naast het overdekte zwembad, ook over een buitenzwembad mét ligweide. Het buitenbad op de camping is geopend vanaf om en nabij begin mei tot begin september. Het buitenbad kent 2 zwembaden. Het grote buitenbad is geschikt voor alle leeftijden om in te zwemmen en baantjes te trekken. Daarnaast beschikt de 5-sterren camping met buitenbad over een spartelbadje voor de allerkleinsten. Op de ligweide kunt u even heerlijk bijkomen in het zonnetje op één van de vele ligstoelen. Vergeet dus vooral niet uw zwemkleding in te pakken zodat u urenlang kunt genieten op de camping van het overdekte zwembad en buitenbad!

Zwembad met glijbaan

Het subtropisch overdekt zwembad zorgt voor veel waterplezier voor jong en oud, op elk moment van de dag. Op avontuur in het uitdagende piratenschip of veel glijplezier in het binnenbad met glijbaan. De waterglijbaan is maar liefst 35 meter en is voor echte avonturiers! Kinderen kunnen hier lekker hun energie kwijt. Misschien vinden papa en mama het ook stiekem leuk. Naast deze spetterende waterpret kan er ook gewoon baantjes worden getrokken. Iedereen kan op zijn eigen manier genieten van volop waterplezier!

 
 

Onze faciliteiten

Natuurlijk hebben we naast ons overdekt zwembad met glijbaan ook nog andere faciliteiten zodat jij optimaal kunt genieten van jouw vakantie. Het zwembad en alle andere faciliteiten zorgen voor een onverzorgd verblijf bij de Noetselerberg!

 • Bistro, snackbar en ontbijtservice
 • Subtropisch binnenbad, buitenbad, peuterbaden
 • Fietsverhuur en skelterverhuur
 • 3 moderne en verwarmde sanitairgebouwen
 • Actief animatieteam 
 • Gastvrije receptie
 • Huisdiervriendelijke kampeervelden
 • Indoor-speeltuin
 • Diverse outdoor-speeltuinen
 • Mini-supermarkt
 • Uitstekende wifi
 

10 | Super camping!

Heerlijke camping! Niet te groot en niet te klein. Wel alles aanwezig. Mooi overdekt zwembad. Goeie bistro. Gezellig recreatieteam! Schoon. Prachtig gebied! Slik, augustus 2017, Zoover