Camping de Noetselerberg
Ardoer camping met binnenzwembad

Ardoer camping met binnenzwembad

  • 5-sterren Ardoer camping
  • Met binnenzwembad
  • Ruime kampeerplaatsen

Ardoer camping met binnenzwembad in Overijssel

Ben je op zoek naar een kwalitatieve camping waar je met een gerust hart je welverdiende vakantie kunt vieren? Kies dan voor een Ardoer camping mét binnenzwembad. Camping de Noetselerberg is gelegen in Nijverdal, op de grens van Salland en Twente. Op deze Ardoer camping in Overijssel overnacht je midden in de natuur; je kunt je dan wel voorstellen dat er een heerlijke rust op onze Ardoer camping heerst. Op onze Ardoer camping met binnenzwembad hoeven je kinderen zich zeker niet te vervelen. De kids beleven veel waterpret in het binnen- of buitenzwembad, klimmen en klauteren in de speeltuin of maken salto's op de airtrampoline. Neem je eigen kampeermiddel mee en kom kamperen op onze Ardoer camping. Je kunt natuurlijk ook voor iets meer luxe kiezen en een accommodatie huren op onze camping.

Kamperen op onze Ardoer camping

Je kunt op onze camping kamperen met je eigen kampeermiddel. Neem je tent, camper of caravan mee naar onze Ardoer camping met binnenzwembad en overnacht op ruime kampeerplaatsen. Ga back to basic kamperen en kies voor een trekkersplaats. Of kies voor iets meer luxe op de comfortplaats met 10 ampère elektra, een eigen watertappunt, vuilwaterafvoer en CAI-aansluiting. En extra leuk voor de kinderen: vlak bij iedere kampeerplaats is een speeltuintje te vinden. 

Huren op onze Ardoer camping

Wil je toch liever een accommodatie huren op een Ardoer camping? Ook dat kan bij Camping de Noetselerberg. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 7 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Kies voor een chalet, een safarilodge of jachthuis; de keuze is reuze. In je accommodatie vindt je een gezellige woonkamer, een volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden en een privé terras of veranda. Welke accommodatie heeft jullie voorkeur?

Voordelen van een Ardoer camping:

  • Kwalitatieve campings
  • Je betaalt g√©√©n reserveringskosten
  • Overnachten midden in de natuur
  • Volop keuze

Ontdek de faciliteiten én omgeving van onze Ardoer camping

Neem je fiets- of wandelschoenen mee en ga eropuit in de Twentse natuur. Je zult versteld staan van de prachtige natuurgebieden in dit stukje Nederland. Ontdek Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug of bezoek de Holterberg. Je kunt hier prachtige wandel- of fietstochten maken. Ben je een echte actieveling? Breng dan een bezoekje aan activiteitenpark De Wilgenweard, Kartplaza Nijverdal of het speelbos in Nijverdal. Er is genoeg te beleven voor zowel jong als oud!

Niet alleen in de omgeving van onze Ardoer camping met binnenzwembad is genoeg te beleven, op onze camping hoeft je je ook zeker niet te vervelen. Zoef van de glijbaan in het binnenzwembad, neem een duik in het buitenzwembad, speel een potje volleybal of schuif aan in het restaurant. Bij minder mooi weer kunnen de kids zich ook uitstekend vermaken in onze indoor speeltuin. Wanneer breng jij een bezoekje aan onze Ardoer camping met binnenzwembad?