Camperservicestation

Gasten met campers waren altijd al welkom maar nu wordt het camperaars gemakkelijker gemaakt door onze camperservicestation!
Op de parkeerplaats tegenover het recreatiegebouw wordt een camperservicestation aangelegd.
Camperaars kunnen hier vuilwater afvoeren, chemisch toilet legen en vers drinkwater tappen.

 

Zonnepanelen

Ook wij vinden het belangrijk duurzaam te ondernemen en daarom wordt er op dit moment hard gewerkt aan het aanleggen van 637 zonnepanelen. Deze panelen voorzien in de helft van het jaarlijkse stroomverbruik van het park! De panelen komen te liggen op de daken van het zwembad, toiletgebouw en recreatieruimte.

 

Oplaadpaal elektrische auto's

Op de parkeerplaats op de camping worden 6 plekken ingericht voor het opladen van elektrische auto's. Medio mei 2020 zal dit operationeel zijn.

 

Nieuw meubilair zwembad

Het zwembad wordt sfeervol ingericht met nieuw meubilair.
Buiten wordt een terras ingericht om gezellig met elkaar te zitten. Olijfbomen, relaxen in een hangstoel, nieuwe ligbedden, kom maar op zomer!

 

Nieuwe 5 persoons chalet

Op Specht 10 komt een nieuw 5 persoons Chalet te staan. Deze is vanaf mei 2020 te huur. Dit chalet is dezelfde als op nr. 11. 
De inrichting gaan we (uiteraard!) niet hetzelfde doen. We gaan niet alles verklappen maar er komt o.a. een prachtig donkergroen velvet stoeltje en een ronde eettafel in!

Chalet 5 persoons