Op het park

In onze overdekte speeltuin kunnen kinderfeestjes worden gehouden. De kinderen kunnen lekker spelen en worden verwend met snoep, ijs, patat en drinken. Veel speelplezier!

Kinderfeestje

In onze overdekte speeltuinen kunnen kinderfeestjes gehouden worden voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Kinderfeestjes kunnen gehouden worden op woensdag- en zaterdagmiddag (van april t/m oktober). De kinderen kunnen dan heerlijk spelen, binnen en buiten, ze krijgen snoep, ijs, patat (patat mogelijk vanaf 16:30 uur) en drinken. De prijs is €7,50 per kind. Er mag zelf ook drinken en wat lekkers worden meegenomen, maar liever geen chips. Voor meer informatie over beschikbaarheid kan er telefonisch contact worden opgenomen: 0548-612665 of u kunt ons mailen: info@noetselerberg.nl. Tip: neem een bal mee voor ons pannaveld!

 
Kinderfeestje
 
Kinderfeestje
 
Kinderfeestje
 
 

Meer Faciliteiten

Winkel
Winkel

Winkel

Wat is er nou fijner dan op vakantie in de zon ontbijten en een krantje lezen? Bij ons is dit mogelijk. In onze mini-supermarkt kun je elke ochtend versgebakken broodjes en veel meer kopen.

Wifi
Wifi

Wifi

Vooraan op de camping, rond de receptie en bij de Bistro heb je gratis draadloos internet! Voor internet op je plek kun je een code kopen bij de receptie.