Honden zijn welkom op de camping, maar er gelden wel een aantal regels:

Honden zijn welkom op de camping, maar er gelden wel een aantal regels:

  • Honden zijn alleen welkom in je eigen kampeermiddel, niet in onze verhuurobjecten.
  • Op de camping moeten honden altijd aangelijnd zijn. Dichtbij de camping is een hondenlosloopgebied.
  • Laat je hond buiten de camping uit (ook voor een plas).
  • Bij de receptie zijn gratis 'poepzakjes'.
  • Honden mogen niet in onze sanitaire gebouwen komen.
  • Honden van bezoekers zijn niet toegestaan.

Voor informatie en regels over het honden losloop gebied, klik hier.

Op het park

Meer Algemeen

Zwemmen

Zwemmen subtropisch binnenbad met glijbaan en buitenbad met ligweide! Op de camping is een subtropisch overdekt zwembad voor jong en oud. Er kunnen baantjes getrokken worden, er is een glijbaan van 35 meter, een piratenschip en er zijn peuterbaden. Het zwembadwater heeft een heerlijke temperatuur! Het grote bad is 29 graden en de kinderbaden zijn 31 graden. De baden zijn alleen toegankelijk voor campinggasten.
Zwemmen
Zwemmen
Zwemmen
Zwemmen

Sport

Pannaveld Op het pannaveld kun je een lekker potje voetbal spelen, altijd leuk! Voetbalveld Achterop de camping hebben wij een voetbalveld. Volleybalveld Op de camping hebben wij een volleybalveld. Soms worden hier activiteiten door het animatieteam georganiseerd maar jullie mogen hier natuurlijk ook zelf gebruik van maken! Tafeltennis Wij hebben natuurlijk tafeltennistafels op de camping. Op de Beukenhof staat er zelfs één op het veld! Fiets- en skelterverhuur Op de camping verhuren wij fietsen (kinder & volwassen fietsen), elektrische fietsen en MTB's. De fietsen verhuren wij in samenwerking met een plaatselijke fietsenwinkel daarom kunnen we je elk jaar nieuwe fietsen aanbieden. Kinderzitjes achterop zijn apart bij te huren. Voor meer informatie, loop even binnen bij de receptie!
Sport
Sport
Sport
Sport

Sanitair

Schoon, verwarmd sanitair waarvoor u nooit ver hoeft te lopen! Op de camping vind je schoon, modern, verwarmd sanitair. Wij beschikken over 3 sanitairgebouwen. Elk sanitairgebouw heeft afwasgelegenheid, een babyroom, een speciaal kindergedeelte, chemisch toilet, en een magnetron tot zijn beschikking. Het douchen en warm water is gratis.
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair
Sanitair

Horeca

Bistro Op de camping hebben we een Bistro. Bistro de 'Oale Stè' is een mooi en gezellig restaurant waar met de hele familie heerlijk kan worden gegeten. De Bistro heeft een groot terras waar je lekker kunt genieten van de zon. Van april tot en met oktober is de Bistro geopend.
Horeca
Horeca
Horeca
Horeca

Indoor speeltuin

Is het slecht weer? Geen probleem! Bij Camping de Noetselerberg is er een indoor speeltuin. Kom dus lekker binnen spelen.
Indoor speeltuin
Indoor speeltuin

Receptie en infopunt

Bij de receptie kun je terecht met alle vragen! Er is een zeer uitgebreide folderbalie met veel informatie over de omgeving.
Receptie en infopunt
Receptie en infopunt

Comfort plaatsen

Alle kampeerplaatsen zijn comfortplaatsen. Op alle plaatsen kun je kamperen met je caravan, camper, vouwwagen of tent. De plaatsen zijn voorzien van 8 Ampère stroom ( te verhogen tot 16 Ampère), CAI aansluiting, vuilwaterafvoer, kraantje en WIFI. Wifi zit niet bij de prijs in. Voorop de camping is het gratis, maar op de plek niet. Een code kun je kopen bij de receptie. Je kunt met 2 apparaten tegelijk gebruik maken van de code. Honden zijn welkom maar niet op elke plek. Op vele velden is een speeltuintje aanwezig. We besteden veel aandacht aan het onderhoud van de velden. Door een goede afwatering is het water heel snel verdwenen. Douchen is gratis, je hebt geen munten o.i.d. nodig.
Comfort plaatsen
Comfort plaatsen

Fietsverhuur

Op de camping verhuren wij fietsen (kinder & volwassen fietsen), elektrische fietsen, ATB-ers en skelters. De fietsen verhuren wij in samenwerking met een plaatselijke fietsenwinkel daarom kunnen we je elk jaar nieuwe fietsen aanbieden. Kinderzitjes achterop zijn apart erbij te huren. (€1,- per dag) Voor meer informatie, loop even binnen bij de receptie!
Fietsverhuur
Fietsverhuur

Kinderfeestje

In onze overdekte speeltuin kunnen kinderfeestjes gehouden voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Kinderfeestjes kunnen gehouden worden op woensdag- en zaterdagmiddag (april-oktober). De kinderen kunnen dan heerlijk spelen, binnen en buiten, ze krijgen snoep en ijs, patat (patat mogelijk vanaf 16.30 uur) en drinken. De prijs is € 7,50 per kind. Er mag zelf ook drinken en wat lekkers worden meegenomen. Maar liever geen chips. Voor meer informatie over beschikbaarheid kan er telefonisch contact worden opgenomen: 0548-612665. Een kinderfeestje is mogelijk vanaf het Paasweekend t/m oktober Tip: neem een bal mee voor ons pannaveld!
Kinderfeestje
Kinderfeestje

Winkel

Wat is er nou fijner dan op vakantie in de zon te ontbijten en een krantje te lezen? Op Camping de Noetselerberg is dit mogelijk. In onze mini-supermarkt kun je elke ochtend versgebakken broodjes en allerlei andere levensmiddelen kopen.
Winkel
Winkel

Wifi

Op elke plek kun je goed draadloos internet ontvangen. Je betaalt hier alleen wel extra voor. Een code kun je kopen bij de receptie. Je kunt met 2 apparaten tegelijk gebruik maken van de code. Vooraan op de camping, rond de receptie en Bistro, heb je gratis draadloos internet!
Wifi
Wifi