1. 5 sterren camping
  2. 4 km tot locatie
  3. ruime kampeerplaatsen
  4. verhuuraccommodatie's
 
Maak je Geodoorn weekend nog leuker door bij ons te verblijven!

Geodoorn 2022 is een groots event voor het hele gezin. Van 17 juni tot 19 juni in Avonturenpark Hellendoorn. Tijdens Geodoorn 2022 combineer je je hobby geocaching met een lang weekend Avonturenpark Hellendoorn. Je wisselt geocachen, workshops, aanvullen van je geocachematerialen, bijpraten met je geocache vrienden en nieuwe vrienden maken, de unieke events ‘Night of the stars’ en ‘De strijd om de geheime torens’ af met genieten van meer dan 30 attracties en shows in Avonturenpark Hellendoorn. Niet alleen in, maar ook rondom het park is genoeg te doen. Maak een ritje met Bello de trein door de bosrijke omgeving rond het park. Stap op de fiets en verken de bossen. Of snuif de heerlijke boslucht op tijdens een heerlijke wandeling. In de buurt van het park kun je ook naar hartenlust geocachen. Een lang weekend avonturen beleven doe je tijdens Geodoorn 2022.

 

Wil je verzekerd zijn van een paar onbezorgde dagen tijdens Geodoorn? Kies dan voor ANWB 5-sterren topcamping de Noetselerberg. De camping ligt op 4 km afstand van Avonturenpark Hellendoorn. Het is een natuurrijk en kindvriendelijk vakantiepark. De camping ligt direct aan het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, op 15 minuten lopen van het bruisende Nijverdal. 

Camping de Noetselerberg is een ANWB 5-sterren camping in Nederland, en is lid van Ardoer. Kwaliteit en gastvrijheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel, en dat is te merken. Vanaf de hartelijke ontvangst op de camping zelf, tot vele faciliteiten en voorzieningen, en assistentie en informatie wanneer je het nodig hebt, wij zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt tijdens de vakantie. 

De vele voorzieningen, voor zowel onze jonge als oudere gasten, maken een verblijf op onze camping extra bijzonder. Kampeer op ruime trekkersplaatsen en kampeerplaatsen in het groen, of huur een van de accommodaties zoals een chalet, een stacaravan, safarilodge en woodlodge, of zelfs een sfeervol jachthuis. Op de camping vind je ook een subtropisch binnenzwembad en een buitenbad, horeca, modern en verwarmd sanitair en nog veel meer.