1. 4 & 5 september 2021
  2. Obstacle run over de Sallandse Heuvelrug
  3. Camping gelegen nabij de start en finish

Obstacle run in Overijssel: de YU MAN RACE

Houd jij van fitness, hardlopen en lekker buiten zijn? Ga dan de sportieve uitdaging aan tijdens dé obstacle run in Overijssel, de YU MAN RACE. Deze hardloopwedstrijd vol uitdagende obstakels was voorheen bekend onder de naam StrongmanRun. De YU MAN RACE is een wedstrijd voor zowel mannen als vrouwen én er is een speciaal kinderparcours. Het hele gezin kan dus deelnemen! Camping de Noetselerberg biedt een fijne plek om te overnachten tijdens dit sportieve weekend. Waarom? Omdat wij dicht bij het start- en finishpunt van de YU MAN RACE in Nijverdal liggen. Na afloop van de obstacle run kun je dus snel ontspannen bij jouw kampeerplek of accommodatie of bij onze faciliteiten. Met wie beleef jij een sportief weekend bij de Sallandse Heuvelrug?

➤ YU MAN RACE 2021: zaterdag 4 en zondag 5 september

Bekijk de mogelijkheden voor een overnachting
 
Koop tickets voor de YU MAN RACE

Sfeerimpressie van Camping De Noetselerberg 

 
 

Overnachten bij Camping de Noetselerberg

Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk genieten tijdens je deelname aan deze obstacle run in Overijssel en dat gaat het best wanneer je dichtbij kunt overnachten. Op onze 5-sterren camping in Overijssel heb je de keuze uit een trekkersplaats, comfort kampeerplaats of een camperplaats. Ook kun je een accommodatie huren; van chalet en stacaravan tot glamping in een safaritent of kampeerhut, er is een ruime keuze. Welk verblijf heeft jouw voorkeur om te overnachten dicht bij de YU MAN RACE? Wat je ook kiest, je bent snel bij het start- en finishpunt. Zo verschijn je uitgerust aan de start en na afloop kun je snel het comfort en de ontspanning opzoeken.

Tijdens jouw sportieve weekend weg in Overijssel kun je uiteraard ook gebruik maken van onze faciliteiten. Nog even een duik in het binnen- of buitenzwembad maken of relaxen met een hapje en drankje op het terras van onze bistro. Dankzij de gratis wifi rondom de bistro kun je direct jouw ervaringen en de leukste foto's delen. De kinderen vermaken zich prima op het sportveld of in de speeltuinen.

Overnachten nabij de YU MAN RACE:

✧ Familiecamping in Nijverdal
✧ Trekkersplaatsen voor een 2-persoons tent
✧ Comfort- en camperplaatsen met stroom- en watervoorziening
✧ Diverse accommodaties geschikt voor 2 t/m 8 personen
✧ Binnen- en buitenzwembad, sport- en spelfaciliteiten en horecagelegenheden